BrainFree
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia'yı ve Symbian'ı bu kadar kötülüyorlar.
Kötülüyorlarsa vardır bi hikmeti..
evet bir efsanenin sonu
kafayı yemişler herhalde bu haberi yapanlar symbian anna belle ve üçüncü symbian systemdeki gelişmeleri görmezden geliyorlar windows sistemleri mobilde oldukça başarısız bunu HTC nin windows işletim sistemlerini bırakmasından anlayabiliriz. nokia bir iki yıla kalmaz windows phone yi fes edip symbian a sarılır.
wp den donmez artik donse bile symbian a degil meego ya doner hem donse bile s60v3 e artik bisey olmaz umutlamayin
Isletim sistemini degil sadece adini kaldirdi.
uydurmayın ya sadece adını kaldırdı nokia adını kullanacak symbian hala orta maliyetli telefonlarda kullanıma devam edecek yüksek modellerde de wp...Tamam işte artık nokia ile symbianın bir alakası kalmadı. Zaten s60 ayrı bir markaydı, lg, sony erlcsson ve samsung hisselerini çekeli çok olmuştu. Nokia da elini ayağını çekti symblandan. Artık ne destek var ne yazılım
uydurmayın ya sadece adını kaldırdı nokia adını kullanacak symbian hala orta maliyetli telefonlarda kullanıma devam edecek yüksek modellerde de wp...
symbian ilk başlarda harikaydı ta ki android çıkana kadar
Symbian biterse benim gözümde nokia da bitmiştir ben adamların telefonunu sadece symbian için alıyordum
uydurmayın ya sadece adını kaldırdı nokia adını kullanacak symbian hala orta maliyetli telefonlarda kullanıma devam edecek yüksek modellerde de wp...
ohoo 2016 ya kim öle kim kala
Hayir sadece 2016 ya kadar symbian destegi var iki surum sonra bitecek buyuk ihtimalle carla ve donna dan sonra nokia nin alt sinifta planladigi meltemi os
bende symbian için bu benzetmeyi kullanıyorumNokia son yıllarda çok hata yaptı. Osmanlının yıkılış dönemi aklıma geldi bir an
Hayir sadece 2016 ya kadar symbian destegi var iki surum sonra bitecek buyuk ihtimalle carla ve donna dan sonra nokia nin alt sinifta planladigi meltemi os
Bize artık yazılım vb. Mübah oldu
----------Eklendi @ 19:03:57 ---------- Yazıldı @ 19:03:18 ----------
evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?