Nokia App Wizard ile Uygulama Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia App Wizard ile Uygulama Yüklemek
Merhaba, ben kendi internet sitemi Nokia app wizard kullanarak Nokia Mağaza'ya eklemek istiyorum. Uygulamayı hazırladım ama daha mağazaya göndermedim.
Bilen varsa söylesin bu hizmet tamamen bedava mı? Ayrıca kendi logomu yaptım bu logo güzel olmasa da sorun olur mu? Yani düşük çözünürlükte olması gibi etmenlerden dolayı uygulama silinir mi?
İsteyene logoyu ve emülatörde olan uygulamamın fotoğraflarını gönderirim. Biraz görüş almak istiyorum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Uygulaman ücretsiz ise Mağazada sunmak ta ücretsiz, ücretli ise bir miktarını onlar keserler.. Ama senden para alınmaz satışlardan kesilir..
Logo konusunda e postana bilgi verilir uyumluluk sorunu olduğu takdirde..

sonerrap

sonerrap

Üye
ben magazaya kayıt ücreti ödeniyo die biliyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:hmmm

akinorta

Üye
nokia app wizard ile web sitenin rss lerini uygulamaya dönüştürsün. Nokianın sitesinden kendin hazırlar ve özelleştirirsin. Burqda yaptığın uygulamayı yayınlamak ücretsizdir. Ama kendin uygulama yapıp yayınlayacaksan benim gibi mesela nokia app wizardı kullanamazsın ve 1 € kayıt ücreti ödemek zorundasın. Nokia app wizard web sitesini rss url si ile uygulamaya dönüştürür. Mağaza da çok var böyle uygulama. Pek uygulama denemez onlara aslında mini web sitesi gibi bir şey.
Onlar önce web siteni ziyaret eder uygunluğunu ölçer.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
nokia app wizard ile web sitenin rss lerini uygulamaya dönüştürsün. Nokianın sitesinden kendin hazırlar ve özelleştirirsin. Burqda yaptığın uygulamayı yayınlamak ücretsizdir. Ama kendin uygulama yapıp yayınlayacaksan benim gibi mesela nokia app wizardı kullanamazsın ve 1 € kayıt ücreti ödemek zorundasın. Nokia app wizard web sitesini rss url si ile uygulamaya dönüştürür. Mağaza da çok var böyle uygulama. Pek uygulama denemez onlara aslında mini web sitesi gibi bir şey.
Onlar önce web siteni ziyaret eder uygunluğunu ölçer.
Tamam çok teşekkür ederim kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt