Cihaz kullanmaktan profesör olduk nerdeyseŞuan Nokia yok ama birçok alternatif marka bu görevi sağlıyor.
cihazın adıda n9 oluyormuşCihaz kullanmaktan profesör olduk nerdeyse
döndük tekrar N9 kullanıyoruz
Nokia nın şuan tek yolu android
bu durum herkesin işine geliyor zaten N900 maemo platformuna geçtiğinde anlamıştım
Sonra meego harmattan duyrulunca tamam dedim çift işletim sistemi geldi
N9 da android ve mer modlanmış uyarlanıp meego oluşturulmuş
Kullanan arkadaşlar çok net görebilir
Nokia bana göre oldukça iddalı android cihaz ile giriş yapacaktır![]()

N9 da android ve mer modlanmış uyarlanıp meego oluşturulmuş
Kullanan arkadaşlar çok net görebilir
Modlamak veya uyarlamak ne anlamlar içeriyor?Ben o kadar süre meego kullandım ancak meego'da android göremedim ilyas neresinde var açıklarmısın?
Hani meego'nun içinde hiçbir şekilde android yok alakalı birşey de yok. zaten meego'nun çıkış tarihi 2011 o zaman android'den çok önde bir işletim sistemiydi.

yok öyle degil canımVallahi yazdıklarından yine birşey anlamadım hatta hiçbirşey "anlayamadım" desem daha doğru olur. kernel ve klasör yapıları "benzerliği" tüm linux sistemlerde aynıdır ubuntu'da aynı şekildedir, fedora'da, debian'da, android'de, meego'da, maemo'da vs..
Mer farklı diğer sistemler farklıdır ilyas. Mer'de Blackberry10 OS, Maemo, MeeGo (PC sürümü), Harmattan (MeeGo Mobil Sürümü) ve Sailfish var bunlarla da Sailfish ve BB10'a DalvikVm'nin port edilmesi dışında bir benzerlik yok. DalvikVM ayrı açık kaynaklı bir proje, android ile pek alakası yok. Hatta android'e port edilmiş desek doğru olur.
android telefonu stabilikten uçacak yıların tecrübesi var![]()
@ilyas_0177 seni başbaşa bırakıyorumÖnce makine dili hakkında araştırma yapın. Sonra androidin yapısında ki Dalvik Art garabetini araştırın. Sonra uçmaktan bahsedersiniz.!!
(Bu arada sende iyi uçuyorsun)!

ailemle bile başbaşa kalamıyorum ama@ilyas_0177 seni başbaşa bırakıyorum![]()

konuşmak veya nokia hakkında akibeti bana sorUbuntu olmasınBu nedir nedir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fazla umutlanma derimçok düşük bir ihtimal, meizu powered by nokia![]()