Nokia android

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Nokia iyidir candır geçmişini silemezsin :D nasıl unutulur snake oynamak rekorlar kırmak falan :D emre biraz heyecanlı arkadaş saygı duymak lazım adama yüklenmeyin ulen kızarım size :( bir de ben kesinlikle nokianın Android e katılmasını kabul etmiyorum. Öncelik sailfish olmalı

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve key43

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Şuan Nokia yok ama birçok alternatif marka bu görevi sağlıyor.
Cihaz kullanmaktan profesör olduk nerdeyse
döndük tekrar N9 kullanıyoruz ;)
Nokia nın şuan tek yolu android
bu durum herkesin işine geliyor zaten N900 maemo platformuna geçtiğinde anlamıştım
Sonra meego harmattan duyrulunca tamam dedim çift işletim sistemi geldi
N9 da android ve mer modlanmış uyarlanıp meego oluşturulmuş
Kullanan arkadaşlar çok net görebilir

Nokia bana göre oldukça iddalı android cihaz ile giriş yapacaktır ;)

Emre

Üye
Cihaz kullanmaktan profesör olduk nerdeyse
döndük tekrar N9 kullanıyoruz ;)
Nokia nın şuan tek yolu android
bu durum herkesin işine geliyor zaten N900 maemo platformuna geçtiğinde anlamıştım
Sonra meego harmattan duyrulunca tamam dedim çift işletim sistemi geldi

Nokia bana göre oldukça iddalı android cihaz ile giriş yapacaktır ;)
cihazın adıda n9 oluyormuş ;)
Nokia ne olursa olsun tasarım ve kalite'de bir numara. 2009 yılında aldığım n900 kaç yere düştü arabanın altında kaldı nede olsa hepsinde 6600 kanları akıyor :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye

Ben o kadar süre meego kullandım ancak meego'da android göremedim ilyas neresinde var açıklarmısın?

Hani meego'nun içinde hiçbir şekilde android yok alakalı birşey de yok. zaten meego'nun çıkış tarihi 2011 o zaman android'den çok önde bir işletim sistemiydi.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ben o kadar süre meego kullandım ancak meego'da android göremedim ilyas neresinde var açıklarmısın?

Hani meego'nun içinde hiçbir şekilde android yok alakalı birşey de yok. zaten meego'nun çıkış tarihi 2011 o zaman android'den çok önde bir işletim sistemiydi.
Modlamak veya uyarlamak ne anlamlar içeriyor?
android var görün demedimki zaten
klasör yapıları ile karneli görelim
dersinizki linux aynı yapı kullanır hayır efendim android emülatör MeeGo mer burada anlamadıgımız bir durum varsa daha acık olabilirim.
Android nedir Mer nedir? Bana demeyin MeeGo mer değil diye vala dalarım bak :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Vallahi yazdıklarından yine birşey anlamadım hatta hiçbirşey "anlayamadım" desem daha doğru olur. kernel ve klasör yapıları "benzerliği" tüm linux sistemlerde aynıdır ubuntu'da aynı şekildedir, fedora'da, debian'da, android'de, meego'da, maemo'da vs..
Mer farklı diğer sistemler farklıdır ilyas. Mer'de Blackberry10 OS, Maemo, MeeGo (PC sürümü), Harmattan (MeeGo Mobil Sürümü) ve Sailfish var bunlarla da Sailfish ve BB10'a DalvikVm'nin port edilmesi dışında bir benzerlik yok. DalvikVM ayrı açık kaynaklı bir proje, android ile pek alakası yok. Hatta android'e port edilmiş desek doğru olur.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Vallahi yazdıklarından yine birşey anlamadım hatta hiçbirşey "anlayamadım" desem daha doğru olur. kernel ve klasör yapıları "benzerliği" tüm linux sistemlerde aynıdır ubuntu'da aynı şekildedir, fedora'da, debian'da, android'de, meego'da, maemo'da vs..
Mer farklı diğer sistemler farklıdır ilyas. Mer'de Blackberry10 OS, Maemo, MeeGo (PC sürümü), Harmattan (MeeGo Mobil Sürümü) ve Sailfish var bunlarla da Sailfish ve BB10'a DalvikVm'nin port edilmesi dışında bir benzerlik yok. DalvikVM ayrı açık kaynaklı bir proje, android ile pek alakası yok. Hatta android'e port edilmiş desek doğru olur.
yok öyle degil canım ;) zaten sistemler arasındaki farklılık icin bir konu acacaktım buda bahane oldu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
android telefonu stabilikten uçacak yıların tecrübesi var ;)

Önce makine dili hakkında araştırma yapın. Sonra androidin yapısında ki Dalvik Art garabetini araştırın. Sonra uçmaktan bahsedersiniz.!!
(Bu arada sende iyi uçuyorsun)!

Emre

Üye
Önce makine dili hakkında araştırma yapın. Sonra androidin yapısında ki Dalvik Art garabetini araştırın. Sonra uçmaktan bahsedersiniz.!!
(Bu arada sende iyi uçuyorsun)!
@ilyas_0177 seni başbaşa bırakıyorum :cool

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
@ilyas_0177 seni başbaşa bırakıyorum :cool
ailemle bile başbaşa kalamıyorum ama ;)
emre herkese cevap vermek zorunda degilsin ve her iddia edene karşılık verme
%100 emin olsan veya herşeyi biliyor olsan bile bırak kim nederse desin sen işine bak
Nokia yı seviyorsun birinci olsun istiyorsun bende istiyorum ama önce ilk cihazını piyasaya sürsün :)

seninle cok sohbet ederiz hatta modifiye bile yaparız
söz sana her konuda yardımcı olmaya calışacagım ama kendini biraz tut :) konuşmak veya nokia hakkında akibeti bana sor

bak mesela benim türkcem cok zayıf

technocu1

Üye
Nokia telefon ile ilgili tüm patentlerini Microsoft'a sattı. Bu nedenle 2016 da çok iyi bir telefon çıkaracağını düşünmüyorum.

hospiti

hospiti

Üye
bırakın şu nokiayı :alkis

Emre

Üye
Nokia 1100 Preview!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız