Nokia android

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
valla nokia androidde geçerse piyasa çok feci karışır nokia aaa androidli donanımıda acayip yüksek yaparlarsa varya piyasayı sallar samsungu felan siler galiba :) şahsen snapdragon 801 ac yongasetli android tel çıkarsın 2 gbramlı direk alırım 1000tl olrsa fiyatı tabi D:

asroma7

asroma7

Üye
SnapDroagon 820 geliyor belki onu koyarlar hee.

Emre

Üye
Nokia ile mi geliyor.
Jolla meego projesinin devamı
valla nokia androidde geçerse piyasa çok feci karışır nokia aaa androidli donanımıda acayip yüksek yaparlarsa varya piyasayı sallar samsungu felan siler galiba :) şahsen snapdragon 801 ac yongasetli android tel çıkarsın 2 gbramlı direk alırım 1000tl olrsa fiyatı tabi D:
android telefonu stabilikten uçacak yıların tecrübesi var ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomanEmpire06
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Jolla meego projesinin devamı

android telefonu stabilikten uçacak yıların tecrübesi var ;)
Nokia'nın android konusunda rakiplerinden çok daha az tecrübesi var. Samsung , Sony , hTc , LG vs. gibi firmaların yazılım bölümünde Android için çalışan mühendislerin sayısını söylemiyorum bile. Nokia'nın Android'e geçer geçmez patlama yapmasını beklemek zaten doğru değil. Hemen stabillikten uçar falan demişsin. Fan olmaya gerek yok. Hem kendine hem de Nokia'ya zarar verirsin.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108, Microsoft Corporation ve B.A.R.O.N

Emre

Üye
android konusunda rakiplerinden çok daha az tecrübesi var. Samsung , Sony , hTc , LG vs. gibi firmaların yazılım bölümünde Android için çalışan mühendislerin sayısını söylemiyorum bile. Nokia'nın Android'e geçer geçmez patlama yapmasını beklemek zaten doğru değil. Hemen stabillikten uçar falan demişsin. Fan olmaya gerek yok. Hem kendine hem de Nokia'ya zarar verirsin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelsinde ne yapacak sanki? Topla kasayı ver piyasaya.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şaka mı ? Yoksa bilerek mi yapıyorsun ?
Boşver. Adama kalırsak sadece nokia diye android stabil çalışacakmış. Samsung Lg falan enayiydi salaktı telefonları stabil olmuyordu da şimdi nokia z launcher yaptı diye birden stabilite uçacaktı. Google'de çalışanlar geri zekâlılardı da androidi ios ve wp kadar stabil yapamadılar ama nokia girdi ya işin içinde bütün sorunlar çözüldü.
Şimdi bu yazıma cevap gelecek ve 2016'tıda herşey değişecek lafları çıkacak nokia yılların tecrübesi varmış sözü düşecek ve arkasından konuyla alakası olmayan wp'nin 2016'tıda öleceği kehaneti yapılacak.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Furkan Emekli ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Şöyle konu açıldığında Emre aktaş ismini görmesem şaşırırım.

Nokia'nın sadece Android ile çıkması yetmez. İyi kamera, iyi donanım lazım o telefona. Ayrıca iyi tasarımda. Çakma tasarım yerine eski tasarımlarından ilham alarak kullanıcılarını yeniden büyülemesi lazım.

Emre

Üye
Şöyle konu açıldığında Emre aktaş ismini görmesem şaşırırım.

Nokia'nın sadece Android ile çıkması yetmez. İyi kamera, iyi donanım lazım o telefona. Ayrıca iyi tasarımda. Çakma tasarım yerine eski tasarımlarından ilham alarak kullanıcılarını yeniden büyülemesi lazım.
tasarım ipad benziyor olabilir evet Apple'ın ürünlerini ürettirdiği Foxconn.

Emre

Üye
2016 kendi fabrikasında üretecek geçen aylarda nokianın n9 tasarımlı amiral gemisi hazırladığını duymuştuk.
tasarım dehşet nokia tasarımcısını microsofta satmadığını söylemişti @wpfurkan

Emre

Üye
Olabilir. Üretiyor diye ona benzemesi gerekmiyor. Geçerli bi sebep yok.
bir sonraki tabletine sım kart takılabilecek tasarımda n9dan esinlenecek. bunu foxconn değil n6600 üreten nokia üretecek.
@wpfurkan Rajeev Suri, Nokia tasarımlarını Microsoft’a satmadıklarını belirtti.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ben Apple'in nokiayı ne zaman mahkemeye verir merak ediyorum. Demedi demeyin o herkesin beklediği ilk nokia telefonu iphone 6 çakması olacak.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Herşey bir yana da Nokia olmazsa toplum diye birşey kalmayacak
insanları bir arada toplayan bir çekiciliği vardı

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Ben Apple'in nokiayı ne zaman mahkemeye verir merak ediyorum. Demedi demeyin o herkesin beklediği ilk nokia telefonu iphone 6 çakması olacak.
çıkardığı telefon n9 tasarımına sahip olacak.
Herşey bir yana da Nokia olmazsa toplum diye birşey kalmayacak
insanları bir arada toplayan bir çekiciliği vardı
dostum Rajeev Suri, Nokia tasarımlarını Microsoft’a satmadıklarını belirtti. suri benimde kankam bak nokia yine eski nokia olacak elop denen ajan artık yok :biggrin:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
hiçbiri nokia tadı vermiyor 2-5 ay sonra kasmalar oluyor arkadaşın s5de touchwiz.
Nokia tadı vermediğini nerden biliyorsun ? Bu göreceli bir kavramdır. S5'te kasma oluyor diye diğerlerinde de mi olacak ? Ayrıca , bu biraz da kullanıcıya bağlı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt