Nokia Android Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonerozmen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Android Yardım
S.a konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama en uygun yer burası galiba :S
neyse konuya geçiyim ben. Nokia almayı düşünüyorum ama android nokia modelleri ne forumda nede google da bulabildim.. nokianın android işletim sistemi olan telefonları bilenler veya tavsiye edenler yardım edebilir mi ?

PriZm

PriZm

Üye
:ah|-)

• Beğen
Tepkiler: MksDevoO

kaavkw

Üye
Nokia'nın android işletim sistemli telefonu yok. WP ya da Symbian.

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia ın android işletim sistemiyle çalışan telefonu yok symbian ve windows phone sistemleriyle çalışan cihazları var yalnız nokia nın windows phone la çalışan cihazları daha türkiyeye gelmedi bu ay veya önümüzdeki ay gelecek :oke:

- - - Eklendi - - -

:ehe

by*cambaz

Üye
:ah al işte ya nokia ve android he ama pardon n9 a android 4.0.3 yükleniyor

sonerozmen

Üye
    Konu Sahibi
tşkler ama by* cambaz'ın dediği gibi n9a yükleniyor diye duydum.. sadece n9 mu var yüklenebilen ?

sonerozmen

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için Tşk ederim herkese.

mcalisir

Üye
yükleniyor da tam stabil mi onu bilmiyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
ama sorunlu oluyor kamera arama özelliği gibi birçok özellik çalışmıyor bilgine kullanışlı değil yani

ergene123

Üye
S.a konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama en uygun yer burası galiba :S
neyse konuya geçiyim ben. Nokia almayı düşünüyorum ama android nokia modelleri ne forumda nede google da bulabildim.. nokianın android işletim sistemi olan telefonları bilenler veya tavsiye edenler yardım edebilir mi ?
İMMDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTT
YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRR !!!!!!!:vur

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi
Metin MF

Metin MF

Üye
Kardeşim bir Sony Ericsson al asla pişman olmazsın.

Dimi3

Dimi3

Üye
Android istiyorsan Nokia yanlış tercih dostum. N9 alıp Android yüklersin stabilite yok, rahatlık yok, hiçbirşey yok. Odun gibi telefonun olur. İlla Nokia ve Android olsun diyorsan biraz daha bekle N9 ucuzlasın ve daha stabil bir Nitdroid sürümü çıksın o zaman alabilirsin. Ama tavsiyem orijinal Androidli bir telefon bakman..

NonaZayi

NonaZayi

Üye
ne gerek varki yüklemesende olur. neyse madem istemişsin N9da iyi çalışcağını düşünoyrum ama N9u şahsen beğenmiyorum.

hidayet02

hidayet02

Üye
Nokia&Android:s Bu Ne Alakaya Maydanoz Diyemeyeceğim Burası Türkiye Nede Olursa:) Ne Ararsan Var:)

Arkadaş Sen Ata Eşek Beyni Yüklersen, At Atlıktan Çıkar Olur Eşek...

İyi Forumlar:)

NonaZayi

NonaZayi

Üye
Nokia&Android:s Bu Ne Alakaya Maydanoz Diyemeyeceğim Burası Türkiye Nede Olursa:) Ne Ararsan Var:)

Arkadaş Sen Ata Eşek Beyni Yüklersen, At Atlıktan Çıkar Olur Eşek...

İyi Forumlar:)

hehe iyiydi :oke:

fLuke!

fLuke!

Üye
Nokia N9 veya N900 alıp kendin yükleyeceksin.Garanti kapsamına girmez.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt