Nokia Android telefon mu çıkaracak!...

Cevabi vermissin kardeşim tartışmak iyidir. Seytan diyor git yarin bitanede l920 al android forumunu karistir neyse hersey ortada.

gkcll

Üye

vay anasını vay dünya statları samsungun sağlam olduğunu ispatlamış günün en komiklik lafı AL BU HABERLERİ OKU YE ELİNDEKİ HURDAYI

iki haber attım bütün haberler de var zaten sağlamlığa bak sağlamlığa Sadece fanboy değil mert ol istersen git samsungu nu satın al

- - - Eklendi - - -

seni bu konuya alalım samsungunu maxicep farkı ile gör
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/sizce-en-saglam-telefon-markasi-nedir-456511.html

PriZm

Üye
Bu konu kapatılsa iyi olacak.Abartmaya başladınız.

gkcll

Üye
Bu konu kapatılsa iyi olacak.Abartmaya başladınız.

kusura bakmayın arkadaş lar sadece arkadaş samsungu nokia dan kaliteli yaptı nokia da kullandık samsung da evde halen var kapağın boyası döküldü o parlak tuş bile yüzüldü sözde yüzülmez elimde halen 6600 var taş gibi evde hat kullanıyoruz çocuklar çorbanın içine bile attı halen çalışıyor sadece mert olalım istiyorum ikisi de babanın oğlu değil

ugur1000

Üye
nokia android birgün yükleyecek , işteeeee biiiiz o güüüüün tükeneceeeeeizzz

Kerim.

Üye

Yapma ya o zaman annemin 5300i yere dustude neden kafayi yedi?veya babamin 6020si suya dustu ve neden bi daha acilmadi?ayrica telefonu kullanmana bagli

Nokia Dün açıklama yaptı söylentiler yalan diye.

Konunun açılma tarihine bakın Allah aşkına

Nokia android' e geçmeden bu konular tükenmeyecek herhalde..

Niye herkes geçmesi taraftarı anlamadım gitti.. Bırakın farklı sistemlerde çalışsınlar rekabet olsun sistemler arasında ki, gelişsin. Gerek symbian gerek WP gerekse android..

Rekabet olmadan geliştirme de olmaz..

Tartışmaya son vermek için

Tepkiler: Cezzbedici3