Nokia Almanya'dan Android "Kit Kat"a gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
Yazık la nokiaya acıdım yani. Adamlar battı yok paraya satıldılar hala %70in ustunde kullanicisi olan sisteme gonderme yapiyolar ilginc yani.

• Beğen
Tepkiler: oktaygezgin
Invoke

Invoke

Üye
Adamlar hala devam ediyor :D
Güzel oluyor, bu hareketleri, sataşan reklamları filan ben seviyorum :ehe

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
nokia züğürt tesellisi işlerle uğraşacağına telefonunu,marketini geliştirme işleriyle uğraşsa daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Türe

Kefelon

Üye
Bu foto bana kucuklugumu hatirlatti bende sahip oldugum oyuncagin kotu oldugu dusununce guzel oyuncagi olan cocuklarin oyuncaklarini kotulemeye calisirdim...

Samet.25

bi zamanlar microsoft apple atismasi simdi wp ios android cekismesi olacak heralde

enterneoll

enterneoll

Üye
gülüyomuş gibi yapın satılmış adamlar gelmiş samsungla uğraşıyor hala :D ulan gider ayak kendilerine güldürdüler yine

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Anil-D

Anil-D

Üye
dahada küçültüyor kendini nokia samsung işi biliyor alıyor plastik kap koyuyor işlemci satıyor nokia koyuyor metali satıyor kullanıcı alıyor hop 2 hafta sonra pişman

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
C6-01 kullanicisiydim vallahi cebimde dumbbell mi tasiyorum telefon mu tasiyorum bilmiyordum. Tamam saglam ama insan amiral gemisi telefon alinca kilif jelatin gibi seyler takip bebegi gibi bakiyor zaten. Akilli telefonda onemli olan ici nokia farkina gec vardi biraz. Vallahi ben hafif ince telefondan yanayim tank gibi saglam telefon istesem 3310 kullanirim

darkleader

darkleader

Üye
Bu Nokia dan artık bir ok olmaz.
Yap ürününü,sür piyasaya yap rekabetini.Çocuk gibi saçma sapan şeylere kafa yoracağınıza telefonlarınızı bir geliştirin (kamerayı değil ama TELEFONU)

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve Samet.25
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İyi gönderme olmuş tebrik ederim. Resim nasıl ama çikolata gibi mmmh

chethin

chethin

Üye
Adamlar espirili anlamlı bir dille göndermelerde bulunuyor bunda bi kötülük olduğunu sanmıyorum eğlenceli geliyor.Nokia konusuna gelirsek niye batsın Nokia sadece cep telefonu bölümünü microsofta devretti ve 10 yıllığına patentlerini kullanabilecek Nokiada microsoftun patentlerini kullanabilecek.Geleceğe doğru büyük bir adım, her iki şirketin çalışanları, hissedarları ve tüketicileri için ‘kazan-kazan’ durumu.Ayrıca bazı arkadaşlar bu reklam yerine sür piyasaya telini yap rekabeti telefonunu geliştir demişte mevcut telefonları zaten gelişmiş üst düzey.Ayrıca lumia 1520 geldiğinde donanım olarak bahane yapan arkadaşlar bakalım ne bahane üreticekler.

enterneoll

enterneoll

Üye
Adamlar espirili anlamlı bir dille göndermelerde bulunuyor bunda bi kötülük olduğunu sanmıyorum eğlenceli geliyor.Nokia konusuna gelirsek niye batsın Nokia sadece cep telefonu bölümünü microsofta devretti ve 10 yıllığına patentlerini kullanabilecek Nokiada microsoftun patentlerini kullanabilecek.Geleceğe doğru büyük bir adım, her iki şirketin çalışanları, hissedarları ve tüketicileri için ‘kazan-kazan’ durumu.Ayrıca bazı arkadaşlar bu reklam yerine sür piyasaya telini yap rekabeti telefonunu geliştir demişte mevcut telefonları zaten gelişmiş üst düzey.Ayrıca lumia 1520 geldiğinde donanım olarak bahane yapan arkadaşlar bakalım ne bahane üreticekler.
mağaza deriz olur biter o donanımı kullanıcak mağaza yok :D

fk555897

fk555897

Üye
Nokia bir şeyi beceremedi şimdi de diğer firmalara saldırmaya başladı.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia kendi düştüğü rezilliğe ağlasın bir zamanlar tek lider konumundaydı şimdi düştüğü hallere bak belkide Nokia adını birdaha duyamayabiliriz bile Microsoft'a bağlı bu durum o derece acınacak haldeler. Dalga geçtikleri o Samsung'un tırnağı bile olamazlar kendileri de farkında oldukları için sürekli sataşıp duruyorlar bu satırları yazdığıma ben de inanamıyorum birzamanlar Nokia'nın yeri bende başkaydı ama artık Nokia'dan bir cacık olmaz o Elop denen embesil idiotun da büyük katkılarıyla gerçekten sonu gelmiş vaziyette aksini söyleyip fanlık yapmanın alemi yok aslında Nokia artık fanlığı bile yapılamayacak bir konumda.

pirenuri

pirenuri

Üye
Hala Nokia'nın battığını düşünenler de var ya insan gerçekten gülüyor böyle yorumları görünce . Cahil olmayın biraz araştırın neyin ne olduğunu. Mağaza çok kötü diyorlar son aylarda hangi oyunların geldiğini ne sıklıkla geldiğini biliyor musunuz ? Hayır. Anca bilmeden konuşuyorsunuz. Batan bir şirket nasıl olurda WPnin %83 unu elinde tutar ? İşte sorun bursa ya bilgisizsiniz ya da işinize gelmiyor . Fuzulinin Bi sözü vardı "Eğitim cahilliği .... Devamını biliyorsunuz bilmem anlatabildim mi

enterneoll

enterneoll

Üye
Sanırım % 83 dediğiniz galaxy aceden daha az bir rakam oluyor :D isterse % 100 olsun yine galaxy ace kadar sayısı olur

Üst Alt