Haber Nokia 9 41MP

Konu Sahibi
Bu konuda yarı yarıya kararsızım. Ama düzelebilir diye düşünüyorum..

Bu konuda yarı yarıya kararsızım. Ama düzelebilir diye düşünüyorum..
Elbette düzelebilir ama hataları, yanlışları, hayal kırıklıkları ve umutları düzeltmez. Bu da kırık testiden su içmeye benzer.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Muhammed CR7
Kabul edelim nokia zamaninda iyiydi

Tepkiler: Muhammed CR7 ve Cadillac34
    Konu Sahibi
Nokia'dan önce de Ericsson vardı.
Evet, ericsson dan önce başka bi marka vardı.. ama Nokia 3310 çıktığında çok satıldı. Nokia 1100 da herelde rekor hala onda, 260 milyon satıldı
Not: bildiğiniz gibi, bu konudaki resim bir söyleti. Yani farklı özelliklerle de çıkabilir..
Ama tahminen 41 Mp. Çıkabilir diye düşünüyorum....

Tepkiler: Cadillac34
O zamanlarda ericsson vardı bildirim ışıığı yanıp sönerdi çok imrenirdim keşke benimde olsa derdim şuan ise bilgisayarlı cepler kullanıyoruz. Gerçekten çok ciddi anlamda çağ atladık.

Tepkiler: Cadillac34 ve Muhammed CR7
Ericsson'dan önce Motorola vardı.

O zamanlarda ericsson vardı bildirim ışıığı yanıp sönerdi çok imrenirdim keşke benimde olsa derdim şuan ise bilgisayarlı cepler kullanıyoruz. Gerçekten çok ciddi anlamda çağ atladık.
Antenlerinde de sonra çıktı o ışık. Ericsson'un en sevdiğim özelliklerinden biride; kendi kendine şarj etmesi ve açma/kapama tuşun tek tık atınca da şarjı ne kadar kaldığını gösteriyordu.

Son düzenleme:
Tepkiler: bilisimler ve Muhammed CR7
O bildirim ışığının özelliğinide öğrenmiş oldum.

Tepkiler: Muhammed CR7 ve Cadillac34

Bysnbad

Kapalı Hesap
Zamanın nokiası eskide kalsada yeni cihaz 41 mp gerçektende iyi kamerayla gelirse pazarda tutunabilir diye tahmin ediyorum

Konu Sahibi
Aynen bi çıksa baya bi satılabilir.

MAERKEK

Moderator
Artık sadece 41 mp eski 808 deki kamera lensini kullanmasını beklemeyin çok büyük degişiklik yapacaktır

Tepkiler: Muhammed CR7

Bysnbad

Kapalı Hesap
Evet 41 mp baska lens kullanacak bakalım kamera nasıl bir perfomans saglayacak merak konusu şimdiden

Tepkiler: Muhammed CR7