evren34
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim verdiğin bilgiler için çok sağol 2 tane sipariş vermiştim hemen iptal ettiriyorum.duyarlılığın ve uyarın için çok teşekkürler...En doğrusu kvk dan veyahutta garantili bir yerden almak haklısın.şu aşamada olmasada bir kaç ay sonra alırım, en azından kafam rahat olur.Arkadaşım o siteye kesinlikle bulaşma her şeyi yalan.....Telefonları bir incele 3g görüntülü konuşma var.yazıyor...ama yok....Telefon hafızası 2mb yazıyor.yalan --197 kilobayt---kapanmaz diyor alanların kapandı feryatlarını sana site site göndereyim.Oradaki bütün ilanları hepsi yalan ....ORADAN KESİNLİKLE MAL ALINMAZ.....VE DE HEPSİ ÇİN MALIDIR....iyice incele sana kesinlikle söylüyorum...gittigidiyorrr.com dan MAL ALINMAZ.....Oradaki bilgilerin hepsi yalan......TEKRARLIYORUM.....kesinlikle ama kesinlikle bulaşma yanarsın......hepsi çakma imei lidirler.2 ay içinde kapatılırlar...Bu sitenin adresi Gaziantep...Sabit telefonları bile yok....İletişim bilgilerini inceledim..orada da cep telefonu numarası var.....adres kesinlikle yok..amanha bulaşma....
Burayı bir incele arkadaşım lütfen kendin için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çinde üretilen (sahte) telefonlarda bu tip kandırmacalar olması normaldir. Finlandiya'da üretilen Çin malı bir telefon mantığa ters düşüyor. Bu durumda işletim sisteminin de Nokia'nın sistemi olması mümkün değil.
Sırf görüntüsü için bu tip sahte telefonları almayınız. Orjinal Çin Malı alırsanız sorun yaşamazsınız.
Saygılar
ya arkadaşlar bu çin malı ürünleri kötüleyen arkadaşlar bendede 8800 carbon var adamlar 10 numara cihaz yapmış orjinaline 1100 euro fiyat veriyorlar orjinalini almak isteyen varsa bilemem ama sen 200 tl ye aldığın telefondan zaten çok bişey beklemeyeceksin ama görüntüsü kasası ekranı malzemesi birebir e yakın çok da süper ben n95 kullanıyorum ikinci tlefon olarak aldım 4 ay oldu internete de girebiliyorum opera yüklü zaten içlerinde kamerası iyi fena deil 1.3 diorlar ama deil ama yine idare eder tabi yani en ufak bi sorun görmedim çok şeyler bekliyorsan çok paralar verirsin istediğini yaparsın ayrıca kapansa bile 5 dk işi var anında açılıyor aldığınız yer bunu size ücretsiz yapıyor saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?