Nokia 808'in Ortaya Çıkışıyla İlgili Çok Güzel Bir Video!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

2.nesil cihazlar bence başarılı ve güzel 808 ise bambaşka bi olay bence o biraz ayrı tutulmalı kamera prosu ve arayüzü harika

doctorrr

Üye
bence nokia bu pureview teknolojisini yalama etmez öyle önüne gelen cihazda kullanmaz kullandığı cihazlarında fiyatlarını kabartır

telefon bambaşka ya kamera zaten bu telefonu alınır yapıyor

KxTR79

Üye
adamlar çalışıyor yaaa

man20

Üye
    Konu Sahibi
böle videoları izleyince insanın içi gidiyor ve hemen onu almak istiyor. ama şöle de bi durum var çözünürlüğü yüksek olduğu için boyutuda çok fazla oluo. böle oluncada çektiğin videoları internete (facebook vs.) upload edemiyoruz mesela ben 10 dk'lık bi videoyu facebook'a atiyim dedim 4.30 saat dedi (ama bu, çözünürlüğü 480p ye düşürülmüş hali. pc de azalttım çözünürlüğü. 720p halinde attığımda da yanlış hatırlamıosam 15 saat filan yazıodu.). bide 41 mp ile çektiğimizi düşünün kaç gün sürer acaba yani kısacası n8'in kamerasının netliği yetio bana

pRime.

Üye

haklısın ancak çözünürlük düşürülebiliyor. ayrıca pureview modunda çekince boyut sorunu büyük ölçüde ortadan kalkıyor.

aynen bunu n8 e de uyarlasalar süper olur aslında

man20

Üye
    Konu Sahibi
ben böle konuşuyorum ama yinede bi soraki telefonum lumia'nın pureview'lı bi telefonu olcak

video harika avatarın iğrenç ..

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

man20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, pureview'ı başta symbian'a bilerek koydu. 2016'ya kadar symbianı ayakta tutup satabilmek için. Ben olsam bende ilk başta symbiana koyardım bu kamerayı. Mantıklı bir hareket yaptı nokia

harika bir video. paylaşım için teşekkürler alev

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...