ANIL
Admin
bir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!
Umarım yeni alacağın marka larla daha mutlu olursunbir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!
Kendisi mi berbat ? Yuh diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar iftira atılmaz ki . En iyi tarayıcı WP ' de buna mı berbat diyorsun ? Arayüz konusunda haklı olabilirsin ama WP berbatsa Symbian rezil kepaze o kadar yanii .bir daha nokia gibi iğrenç bir telefonu almak bana kısmet olmaz inşallah bu nedirya adamlar symbian bitti geride kaldın diyor hatta bir çok uygulama yapılırken seni es geçiyorlar sen hala symbianla yeni telefonlar çıkart onu geçtim windows phone'un arayüzüde berbat kendiside!
Wp nin arayüzünü bende sevmiyorum.ama internette bir numara.
5800 dan sonra zaten herşey uzay devri gibi geliyors2 nin üstüne tanımam 5800 den sonra s2 ilk interneti açtığımda inanamıştım tıkladım hemen açıldı
lumia900 dedinmi orda durup iki kere düşünceksin internette 42mbps hıza ulaşan bir cihaz var da ben mi bilmiyorum kimse 4g olmadan ulaşamaz demesin 4g ile alakası yok
[alikan];4462455' Alıntı:Karşılaştırılan telefon N8, bu telefon reklam kaynayan bir internet sayfasını N8 den sadece 3 saniye daha hızlı açıyorsa, ne anladım ben bu tarayıcıdan. Marifeti N8 den 3 saniye daha hızlı açmaksa bu videoyu ya 808'i kötülemek için ya da N8 i övmek için çekmişler derim. Nokia ne zaman ki tarayıcı ve flash sorununu tam manasıyla çözer o zaman bu işi becerir.
----------Eklendi @ 20:25:36 ---------- Yazıldı @ 20:22:43 ----------
Yanlış anlama dediğin şey Lumia'da LTE desteği olduğu için olmasın. Zaten LTE' nin de amacı onu yapması.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
SIZINTILAR VAR. AMA BULMAK MESELE.
Kendisi mi berbat ? Yuh diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar iftira atılmaz ki . En iyi tarayıcı WP ' de buna mı berbat diyorsun ? Arayüz konusunda haklı olabilirsin ama WP berbatsa Symbian rezil kepaze o kadar yanii .
evet bencede o hız için yavaş ben hala yazılımda bir sorun olduğu konusunda ısrarcıyım
Düşük donanım , kötü tarayıcı ? Kardeşim bu telefon en hızlı tarayıcıya sahip ve bir çok ödülü var . Ayrıca donanım gayet yeterli her sistem Android gibi donanımı harcamıyor şunu sokun kafanıza .En iyi tarayıcı İE mi.?,ben pc de dahi kullanmıyorum...
Sizin dediğiniz gibi cokta süper olsun, Nokia'nın koyacağı düşük donanım ile yine yerlerde sürünecek...
İşte bu yüzden Galaxy s2 yi tek geçerim. Flash player var aga. Boşuna dememişler bilgisayar gibi diyeNokia gibi 4.1 koymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?