idris-tolar
Üye
Arkadaşlar bu video için bütün youtube'u talan ettim.
Hızı fena değil gibi siz ne dersiniz?
[video=youtube;VncIc5j1B5M]http://www.youtube.com/watch?v=VncIc5j1B5M[/video]
n8den iki kat performans vermesi gerekiyorken,veremiyor ..680/1.3 ghz
demekki mhz hızı cok şey ifade etmiyor..
şuan 808 de cortex a9 çift çekirdekli bir işlemci olsaydı tarayıcı ucmuş olacaktı ...ne yazıkkı yine nokianın donanımı sayesinde yerlerde sürünüyor..
tek çekirdekli iphone 4 e yenilen sgs2 den iyidir
Onunla alakası,bununla alakası yok, madem öyle o zaman Nokia neden hala Symbianı kullanıyor? Baktılar sistem degistiremiyorlar 680 mhz ,1 ghz yetmedi 1.3 ghz yaptılar.[ya herşey benchmark olsaydı ios du android di olayı kalkardı sen aç tegra 3 ün performansına bak birde apple a5 in hız desen teoride a5 daha yavaş 1ghz(ki iphone 4s de 800mhz) çekirdek desen o da az amapratikte döktürüyor ayrıca browsermark sistemini internet hızıda belirliyor onunla alakası yok
----------Eklendi @ 22:53:30 ---------- Yazıldı @ 22:51:44 ----------
he misal real racing 2 aç bakalım iki cihazdada bak hangisi daha akıcı grafiklere sahip ve ayrıca şunuda belirteyim bugün olsa ben gidip androidli cihaz alırım çünkü ios telefon manteliteme uymuyor
Ne Şahini bildiğin Anadol ya bildiğin Anadol rezalet .valla kimse alınmasın da piyasadaki telefonların tarayıcı performanslarının yanında bu doğan görünümlü şahin gibi duruyor
ama yine de SYMBİAN bir telefon için gayet hızlı.
Arada 4 bin skor fark diyorsun, ama kullanılan galaxy s 2 in yazılımına bakmadın sanırım@nawy nasıl alakası yok bariz bir olay ben browsermark ı kendi pc im de açıyorum (sistem 3ghz çift çekirdek 3 gb ram 1mbit chrome) net cafeye gidiyorum (2.4ghz çift çekirdek 1 gb ram chrome 8mbit hız) benim pc mi geçiyor bu sistem browsermark da ne iş benim pc im yavaş mı ve ya bunun net ile alakası yok mu bariz net ile alakalı bir olay ve bir kaç sitede diyorum iphone 4 daha hızlı ki benchmark a asla ve asla güvenmeyin aynı sistemi kullanmıyor cihazlar boşu boşuna daha fazla puan alıyor demek saçma misal yeni ipad tanıtımında a5x in tegra 3 e göre 4 kat hızlı olduğu a5 in ise 1 kat daha hızlı olduğu söylendi ama benchmarklar öyle demiyor özellikle browsermark tegra 3 a5 e fark atıyor orda yanı bu tür işlerde benchmark a bakmaya gerek yok işini görüyor mu okey bu benim için yeterli
----------Eklendi @ 23:10:17 ---------- Yazıldı @ 23:07:36 ----------
oyunda iühone 4 hılzı dedik değil mi az önce al gl benchmark da iohone 4 ün performasnsıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 23:13:02 ---------- Yazıldı @ 23:10:17 ----------
ve ya şunu koymak daha mantıklı sunspider ve direk rightware ün lendi browsermark sisteminin sonuçları bunlarada bak ki site androidpolice bir apple sitesi değil
sunspider:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
browsermark:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunda 4binlik bir fark var sadece ne iş ?
----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:02 ----------
ayrıca galaxy s e çıkmayacak olan ics den bahsediyorsun değil mi çok iyiymiş o zaman( he tam bir samsung saçmalığıdır bu da sony xperia x10 a dahi ics getirebiliyorken samsung camdan atoasın o derece yani)
Çıkarsa öyle demezdin panpa
Arada 4 bin skor fark diyorsun, ama kullanılan galaxy s in yazılımına bakmadın sanırım
Ayrıca internet performansından bahsediyorum sen hala 3D,Gl testleri koyuyorsun anlamadım valla.
Ayrıca İCS icin samsunga yalvaracak degiliz.Samsungdan daha iyi yazılımdan anlayanlar var
Çıkarsa öyle demezdin panpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?