bu tel 450€ diyor ama Türkiye tlsiyle olur 1000 lira ki vergi argı derken 2500 den aşağı olmaz ekonomi ile ilgilenen bir kişi olarak söylüyorum o yüzden para israfı
o zaman bekle bi IPHONE 5 al daha iyi para saçmayı ve teknolojiyi seviyorsan
bu tel 450€ diyor ama Türkiye tlsiyle olur 1000 lira ki vergi argı derken 2500 den aşağı olmaz ekonomi ile ilgilenen bir kişi olarak söylüyorum o yüzden para israfı
2.500 çok attın bence,o kadar olacağını tahmin etmiyorum.N8 deki politakayı izlerlerse bence en doğrusunu yaparlar.ama 1.500-2.000 leri zorlayıp iyi satış rakamı beklemek aptalca olur.N8 de ilk çıktığında 12 mp ile piyasada en üst sıradaydı,şimdide 808 olacak ama işlemci ve yazılım konularda gene handikap var.onun için 2.500 lere geleceğini hiçmi hiç zannetmiyorum...
lewent2020 ve ~N.A.W.Y~ arkadaşlarım keşke pahalı olmasa ama şuda kesinki nokia gibi bir firma dünyada ilk 41 mp çıkaracak ve ucuz olcak çok zor ama fiyatı çok söyledin diyorsanız en fazla 1500 de olmaz sonuçta adamlar enayi değil
Diğer özelliklerini bilmemiz lazım.CPU,GPU günümüzdeki telefonları ayıran en önemli özelliker.Fakat her daim alınabilecek bir telefon.Sanırım N8'in devamı.
ya adam bana söyledi ben cevap bile vermedim konu kapandı siz açıyorsunuz ben beğeniyorum arkadaşım n8 in performansını allahın izniyle dahada güzel olacak çıkacak olan güncellemelerle
olmaz olur mu ya olmasa 41 mp ekranda fasa fiso olurdu 128 mb civarıdır büyük ihtimal benimki sadece tahmin. bir araştırayım bulursam yazarım ne kadar olduğunu