Nokia 7710 Arama Suresini Goremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ASiK_SHaKeSPeaRe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7710 Arama Suresini Goremiyorum
Arkadaslar slm bende Nokia 7710 var.telefonu ne kadar karistirdiysamda arama surelerini goremedim.telefonum faturali ve arama surelerini goremedigim icin haliyle fatura kabarik geliyor.yardim lutfen (tel ingilizce tr dil destegi yok )

oxopixo

Üye
kardeş ben de de var.sana tarif ediim.ama benim ki türkçe.işlem kaydına gel.orada armam sürelerini bulabilirsin.menüyü aç.orada en altta araçlar(tools)var.oradan ilk olanı seç.ingilizcesini bilmediğim için...o işlem kaydı süresi işte..

RockFord Fosgate

Üye
walla bendede wardı ama turkceydı!gıt bı harbi nokia servıse yuklet turkce babalar gıbı kullan!!

ASiK_SHaKeSPeaRe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ilginiz icin tesekkurler ilk once belirtmem gerekir sanirim turkceye cevirme sansim yok cunku trde degilim.Valla telefondaki butun menulere dosyalara girdim ama bulamadim ve telefon faturam cok kazik geldi ( yardim lutfen

massattack

Üye
<div class='quotetop'>(ASiK_SHaKeSPeaRe &#064; Feb 12 2006, 05&#58;33 PM) [post=277629]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaslar slm bende Nokia 7710 var.telefonu ne kadar karistirdiysamda arama surelerini goremedim.telefonum faturali ve arama surelerini goremedigim icin haliyle fatura kabarik geliyor.yardim lutfen (tel ingilizce tr dil destegi yok )
[/b][/quote]

Merhaba, telefonun ana menüsünden yani "desk" bölümünden "log" ikonunu seçerek girdiğiniz bölümde "All communication" üstüne dokunun. AÇılan menüde "tools"&#39;a gelin. Daha sonra da açılan menüde "Call duration"&#39;ı seçin.

Aradığınız bütün zamanları orada görebilirsiniz. Ayrıca açılan menüde "Clear timers" tuşuna dokunursanız zamanları sıfırlayabilirsiniz.

enigma

enigma

Üye
benim çok hoşuma gidiyor bu telefon. sizce nasıl alınmalımı?

ASiK_SHaKeSPeaRe

Üye
    Konu Sahibi
ustad supersin cok tesekkurler simdi arama surelerini goruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt