Nokia 7610 Zil Sesi Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

ucler12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 Zil Sesi Yükseltme
slm arkadaşlar yaa benim bu 7610 un zil sesini yükseltme programı arıyorum bulursanız upload edebilir misiniz çok acillllll:(:(

• Beğen
Tepkiler: kanjuis

ßurçiN

ßurçiN

Üye
sen nokia ile samsungu karıştırdın galiba:D
o dediğin samsung telefonlarında oluyor ama istersen bir mp3 programı yükle...

ucler12

Üye
    Konu Sahibi
hayır onu demiyorum ki ben:karisti:yoksa mp3 programı yükleyince tabii yükseliyor ama real playerdan çok az ses çıkıyor ben onu yükseltmek istiorum onun programını bulursanız upload ederseniz sewinirim:D

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
real playerin sesini yükseltemezsin bildigim kadarıyla olmuyor ama arkadasında dedigi gibi mp3 çalar yükle bass ları kıs ekolayzırdan sonra dinle fark oluyor ;)

ucler12

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeş saolasın

serseri1926

Üye
eyvallah sağolasın

pruva

Üye
arkadasım sesini yukseltmeye calısma cunku 7610 un hoperloru kaldırmaya bilir zaten o telefonun sesi yeterince yuksek tek hoperlorle ancak bu kadar olabilir zaten

bambamx

Üye
işe yarıyomu?

firat76

Üye
kardeş acill link yollayın acele lütfen ses yükseltmeyle ilgili 7610

ahmetkaya34

çözüm yok ki

oktay9800

oktay9800

Üye
Tam Anlayamadım Ama Bi Artış Va SesDe Çok Saol

programyapilir

Üye
:yuru:bann::aman2::nono:s.a program yapılır telefon için ben telefon pro yapiom

--------------- Ekleme ---------------

Slm Sizde ses yükseltme arıyosanız söleyin hemen kodunu yapım 7610 için

akalp20

akalp20

Üye
teşekürler...:box

salvador93

Üye
arkadaş 7610 için zil sesini yükseltemezsin çünkü telefonun yapabileceği bu kadar ama illaki yüksek olsun diyorsan mp3lerin sesini yükselt fakat buda hem sesin kötü çıkmasını hem de belli bir zaman sonra hoparlör patlamasını görürsün. o da senin işine gelmez herhalde...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Yaw ben LinkTen dosyayı indirdim ama TelefoNumun hem hrici beLLek hafızası hemde teL. hafızası bos oLdugu hLde yeterli Hafıza yok bazı veriLeri siLin diyor ne yapmam gerek. :S
SımdıdeN Tsk. ;)

Üst Alt