Nokia 7610 şebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 şebeke sorunu
Nokia 7610 umun şebekesi birden bire gitti ve ara ara sinyal geliyordu artik o bile gelmez oldu.iki defa tamire verdim,ilk önceleri sinyal alıyordu artık almıyor.bu durumda ne yapmalıyım.

savas_yal

savas_yal

Üye
7610 artık çok eskidi çok eski model bence değiştirmeliisin

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:)dogru diyorsun da hocam kendim kullanmıyorum ama sorun düzelirse kullanack olan var

yunus5055

yunus5055

Üye
Sorun mekanik olmalı ... Telefon eski zaten anakarti bile çürüyo bi süre sonra ... Doğru dürüst Kaynakta yapılmıyo ...Telefoncuda yapamadıysa artık iflah olmaz ..

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Sorun mekanik olmalı ... Telefon eski zaten anakarti bile çürüyo bi süre sonra ... Doğru dürüst Kaynakta yapılmıyo ...Telefoncuda yapamadıysa artık iflah olmaz ..

telefonun sadece şebeke sorunu var onun haricinde bir sorun yok hocam.içini falan açtım biraz kurcaladim şebeke bi ara geldi sonra tekrar gitti.

yunus5055

yunus5055

Üye
Belkide hani içindeki şebekeyi çekmesini sağlayan demirler oluyo ... Onlara temasta bi problem olmalı ... 7610 um hiç olmadı o yüzden içini bilmiyorum ..

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Belkide hani içindeki şebekeyi çekmesini sağlayan demirler oluyo ... Onlara temasta bi problem olmalı ... 7610 um hiç olmadı o yüzden içini bilmiyorum ..

3 tane demir var arkada onlardan bi tanesi temas etmiyor gibi..diger iki demirlere göre kısa gibi sanki.

Fatih.33

Üye
bnde 7610 kullanıcısıym bak kardeş arka kapağı aç orda kameranın üstünde mawi bi kapak var onu sök üst köşede 3 tane demir war bu demirler yaylıdır artık yay eskidiğinden yada bozulduğundan demırler o mavı kapaktakı şebeke demirlerine değmiyor sana tavsiyem kapak demirleri ile telefon demirleri arasına kücük aleminyum folyo yerleştir.böylece temasi sağlayabilirsin.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
bnde 7610 kullanıcısıym bak kardeş arka kapağı aç orda kameranın üstünde mawi bi kapak var onu sök üst köşede 3 tane demir war bu demirler yaylıdır artık yay eskidiğinden yada bozulduğundan demırler o mavı kapaktakı şebeke demirlerine değmiyor sana tavsiyem kapak demirleri ile telefon demirleri arasına kücük aleminyum folyo yerleştir.böylece temasi sağlayabilirsin.

eyvallah hocam yarin bu söylediğini deneyeceğim.diyelim ki olmadı baska hangi sebepten dolayı şebeke yoktur.

yunus5055

yunus5055

Üye
.. Ya yazılım yada teknik olur sorun ... Format attığın halde düzelmemişse sorun tekniktir ... Arada bi şebeke gelip gidiyorsa sorun çiplerde filan değil eğer öyle olsa hiç çekmezdi ... Sorun %100 o demirlerin bir temassızligindan kaynaklanıyor ...

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Bir alimünyum folyo bulamadım ya:( bunun alternatifi var mi beyler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt