Telefonu günde bir kez açıp kapatmayı denememiştim hocam hiç. Telefonum belki haftalarca hiç kapanmadığı zamanlar da olmuştu. Onu bir deneyeyim ilk olarak. Bluetooth sürekli kapalı, açık bırakmam hiç. Arkaplandaki uygulamalar da telefona format atınca gitti zaten. Çok fazla bir uygulama yok bu aralar.
C: 6345/8186 KB
D: 1400/1403 KB (Buram normaldir değil mi?)
E: 20/495 MB
Ama ram'ini yükseltebileceğim veya çalışmasını hızlandırabileceğim bir yöntem de biliyorsanız paylaşabilir misiniz benimle?
Bir de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
Arama geldi, cevaplamak için Yes yani yeşil olan arama cevaplama tuşuna bastım. Bastıktan yaklaşık bir 30-45 sn sonra görüşme başlıyor. O esnada görüşme başlayana kadar zil sesi duruyor ama ekranda hala arıyor gözüküyor. Ben aramayı cevaplama tuşuna bastığım zaman ile telefonumun görüşmeye başlaması esnasında, arayan kişi telefonunu kapatırsa da cevapsız arama olarak gözüküyor.. Artık değişme zamanı geldi ama bu sıralar kriz kriz diye zorla krizi getirdikleri için pek te yeni bir telefona bakacak durumda değilim. Elimdekiyle bir süre daha idare etmek istiyorum.
Bana bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi günler...