Nokia 7610 için sorularım var bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 için sorularım var bakar mısınız?
7610 kullanıyorum arkadaşımdan aldım ve 1-2 sorum olucak cevabını alırsam sevinirim :)

Telefonum için s60 uygulaması ne yüklemem gerekir ve kesin olması lazımdır?
Müzik çaların yerini bulamıyorum nerde acaba?

Aldığımda Tuş takımının * tuşu arzalıydı şimdidie öyle bunu yaptırıcakmıyım yoksa yeni tuş takımımı alıcağım?

Telefonumda bluetooth'la alış-veriş yaptığımda dosyalar mesaj olarak geliyo neden yani normali mi böyle?

telefonumun ; şarj makinesi eksik alınacak yeni bir kap alınacak tuş takımı değişecek bunlar ne kadar eder?

telefonum şebekeyi görmüyor yani çekmiyor bunu yaptırıcak mıyım yoksa içten ayar yapabiliyomuyuz?eğer olmuyorsa yaptırılıyorsa fiyatı ne kadardır?

Sürüm güncelleme diye birşeye takıldım telefonumda böyle bi olay varmıdır?varsa beni yönlendirir misiniz?

sertifika konusunu anlamıyorum nedir ne değildir yardım edebilir misiniz?

Telefonumun dediğim gibi şebekesi yapılmıyorsa yaptıracağım Kvk'ya mı yollıyayım yoksa herhangi bir telefoncuya mı yaptırayım?

!!Şimdi bide sony ericsson K500İ tel. vardı 7610 la değiştirdim işte yani 7610'umu öyle aldım iyimi yaptım kötü mü?(ben k500İ'yi vererek 7610 aldım)!!

7610 Kullanan herkes lütfen cevaplayabilir misiniz?

--------------- Ekleme ---------------

celibar

celibar

Üye
Bence en iyisini yapmışsın. anasayfadan sol menüyü takip et ve s60 uygulamaları yazar ona tıkla. senin telefon hack gerektirmez.daha üst versiyon telefonlar hack gerektirir.güncellemeyi kontrol etmek için *#0000# basıp ekrana V 8.53 gibi rakam çıkar o senin telefonun sürümüdür.internetten en son sürümü öğrenip telefonun eski sürüm ise pcsuit ile bilgisayarda güncelle.tuş takımı bozukmu sağlammı öğrenmek için tuş takımını çıkar.beyaz yuvarlak kabarcıklar çıkar onlara bas.çalışmıyorsa ekranda bir şey çıkmaz.çakma tuş takımı kapak en fazla 5-10 tl olur.

bymrkrl

bymrkrl

Üye
çekmeme sorunu bende de vardı 10 liraya telefoncuya yaptırabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt