Nokıa 7610 beyaz ekran sorunu;yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 7610 beyaz ekran sorunu;yardım
arkadaşlar ben bir 7610 aldım ilk bir hafta hiç bir sorun yoktu gayet iyi açılıp kapanıyordu.ama sonra ne oldu bilmiyorum.telefonu kapattım tekrar açılmadı.bir kaç kez denedim açıldı.ama en son bir daha kapattım.sonra hiç açılmadı.power tuşuna basıyorum.beyaz ekran geliyor nokıa yazısı gelmiyor 1 dk sonra ekran kapanıyor.bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını arz ediyorum...

asedme

asedme

Üye
öncelikle selam .. bak kardeş önce telefonun kapalı durumdayken bataryanda olsun. yıldız 3 ve arama tuşuna basarak telefonu ac ekranda formatting yazısı gelene kadar bırakma tuşları formattan sonra düzelcektir düzelmesse yaz

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevap vermeniz çok büyük bir incelik.sormak istediğim birşey var.daha önce böle bi sorunla karşılarak bölemi çözdünüz.yosa sadece tahminmi yürütüyorsunuz?lütfen yanlış anlamayın.tel şuan serviste ve sorunun ekrandan olaibleceğini sölüyorlarda o yüzden sordum

asedme

asedme

Üye
başıma geldi telefon acıldıgında sırf beyaz yada nokia yazısı geliyordu... Arkadasım sakın kanma ekranı deyiştirdik diye sana kazıkda atabilirler keske önce dedigimi yapıp servise verseydin benim 6681 in içini bosalttı o servisler. Eger ekran derlerse ( ki ekran deyil eminim ekran olsa ekran calısmazdı) 20-30 lira kazık atarlar

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
tekrar merhaba;
konuya biras açıklık getirelim.şimdi benim telefon normal çalışıyordu.kapattığın zamn tekrar açmak istediğinde beyaz ekran geliyor (nokıa yazısı gelmiyor) 1 dk durupğ kapanıyor.5-6 kez üst üste deneyince açılıyordu işte geçen gün tekrar kapattım açılmadı yani nokıa yazısıda gelmiyor.sadece 1 dk beyaz ekran kalıyor sonra kapanıyor.bende şaşırdım ne yapacağımı:agla

asedme

asedme

Üye
dediğim gibi bi hard formt dene eger işe yaramazsa telefoncuya götür 20 lira 2 entegre deyişir sandıgım şeyse ama sanmıyorum dedigimi yp ondan sonra ver telefoncuya

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
tekrar merhaba;
konuya biras açıklık getirelim.şimdi benim telefon normal çalışıyordu.kapattığın zamn tekrar açmak istediğinde beyaz ekran geliyor (nokıa yazısı gelmiyor) 1 dk durupğ kapanıyor.5-6 kez üst üste deneyince açılıyordu işte geçen gün tekrar kapattım açılmadı yani nokıa yazısıda gelmiyor.sadece 1 dk beyaz ekran kalıyor sonra kapanıyor.bende şaşırdım ne yapacağımı:agla

Telefonunun hafıza kartını çıkar ve kapat. ve su tuslara aynı anda bas.

arama tusu + * + 3 + acma kapama bu tuslara 5-10 sn basık tut daha sonra telefon resetlenir zaten :) .

önemli not: mutlaka rehberini yedekle eğer var ise

asedme

asedme

Üye
biz ne dedik sence :D aynı şey dostum adamın entegrelerde sorun var bence genede denesin olablr

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ne dediğini sormamıstım ama neyse.
üye tekrar sormus bnde tekrar cevapladım ne varki bunda :S

• Beğen
Tepkiler: asena irem
sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün telefonu servisten aldım ekrandan değilmiş sistem den miş sistemini tekrar yüklediler sorun çzöüldü

asedme

asedme

Üye
sana dedim ;) ne kadar aldılar sana dedgim formatı attılar format sistemi geri yükleme demek

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
10tl aldılar.ya o değilde *#0000# yaptım nokıa 6670 yazıyor :S kafam karıştı telefondan seste çıkmıyor.yanlış yazılım yüklemişler yarın bi daha yükletcem

annabelee

Üye
En mantıklısı servise götürmek..

korkmaz0101

Üye
ya değerli arkadaşlar öncelikle bu paylaşımlar için tesekkür ederim benim bi 7610 telefonum war bu gün elimden düştü ve yerden aldığımda ekran tiremeye başladı hani şu televizyon çalışırken kamera ile kayıtta şerit geçiyormuş gibi çizgiler çıkıyor ya telefondada aynı şekilde şeritler çıkıyor ama telefon normal çalışmaya devam ediyor hiç bi sorun yok .lütfen acil yardım edinn

xx_elf_xx

Üye
Telefonunun hafıza kartını çıkar ve kapat. ve su tuslara aynı anda bas.

arama tusu + * + 3 + acma kapama bu tuslara 5-10 sn basık tut daha sonra telefon resetlenir zaten :) .

önemli not: mutlaka rehberini yedekle eğer var ise

ben hafıza kartınıda normal simide çıkardım ve telefon kapalıyken yaptım 3üne aynı anda bastım ama açılmadı ama benim telefonum n70 yere düştü hep beyaz ekran bi ara açıldı geri kapandı ama bunları yapmadan önce bana da yardım ederseniz sewinirim

Genzo *

Genzo *

Üye
Aynı Sorun Bendede Var :/

Ellezx

Üye
Arkadaşlar Telefonum 7230 Telefonumu Açtığımda Ekran Bembeyaz Oldu. Ama Sesler Geliyo Bunun Sebebi Nedir Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim... :(

ömer1472

Üye
merhaba arkadaslar nokıa 7610 kulanıyorumm internetten ,video.resim indiriom nereye kaydedidiğini bilmiomm yardımcı olunn lutfenn

spy ghost

spy ghost

Üye
yolu kopmuştur diyecektim ama açılıyormuş ta

Üst Alt