Nokia 7610 Backup Sorunu Ve Mesaj Taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raharakhte

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 Backup Sorunu Ve Mesaj Taşıma
Nokia 7610 telefonumda gelen mesajarımı telefon hafızasında saklıyordum. Bir ara kullanılan hafızayı kart hafızasına çevirdim. Şu anda hem telefon hafızasında hem de kart da mesajlarım var. Ben onları birleştirmek istiyorum ama hafıza kartında telefona veya telefondan hafıza kartına mesaj taşınmıyor. Telefonun system klasörüne baktım, mesajların saklandığı yeri ve index dosyasını da buldum ama kullandığım efilemanager bu klasöre dosya kopyalanmasına veya silinmesine izin vermiyor. Bu konuda yardım edebilecek veya Nokia 7610 backuplarını açan, editleyen başka bir program veya kod bilen var mı?

VoLo

VoLo

Üye
maalesef yok arkadaşım.bende seninle aynı sorunu yaşıyorum.benim de hem el hafızasında hem hafıza kartında msjlarım var.bi ara bende birleştirmek için uğraştım ama yapamadım.belki nası yapçamızı bilen birisi vardır.bekleyelim bakalım

raharakhte

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(volo &#064; Jan 13 2006, 05&#58;08 PM) [post=251685]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
maalesef yok arkadaşım.bende seninle aynı sorunu yaşıyorum.benim de hem el hafızasında hem hafıza kartında msjlarım var.bi ara bende birleştirmek için uğraştım ama yapamadım.belki nası yapçamızı bilen birisi vardır.bekleyelim bakalım
[/b][/quote]

ben nokia servisini aradım bana telefonda ilk kez mesaj hafızasını seçtiğimizde mesajları seçilen hafızaya taşıyım mı diye bir seçenek geldiğini söylediler. Bu bir kereye mahsus çıkıyormuş. Yani o zaman taşı desek oluyormuş olay. Benim de aklıma şu soru geldi. telefon hafızasındaki mesajalrı backuplasak suit ile. sonra telefona format attırsak. backupdan mesajları geri yüklesek telefona, sonra da mesaj hafızası olarak kart hafızasını seçiyorum desek. Alete format atıldığı için fabrika ayarlarına döneceğinden avaba tekraradan sorar mı taşıyım mı diye? Böylelikle tüm mesajlarımızı kart hafozasında toplamak mümkün olur.

ayrıca mesajlar c:/system/mail kalasöründe saklanıyor bir de index.dat dosyası var

bu programın ne ile yazıldığını anlasak mesajları klasör halinde kopyalar index.dat&#39;ı da editleriz, olur...

ama code işinden anlayacak birileri lazım...

sxoxz

sxoxz

Üye
arkadaşlar garip gelebilir ancak ben yaptım bilmiorum konu baya eski ama..ebnim msesajlar hafıza kartında saklanıyordu bende onu telefona atmaya çalışıodum bi kereye bahsus deiştirme sorusu soruyo tüm mesajlar mesaj hafızasına kopyalansın mı fln die bende onu atlamıştım baktım hafıza az bazı uygulamaları kapatın fln dio X-Plore ile E:/system/mail klasörünü kopyaladım c:/system/mail klasörü ile yer deiştirdim hiç bi sorun çıkmadı hata flnda vermedi bide öle deneyin c:/system/mail de olanlarda hafıza kartına taşımak için E:/system/mail'in üstüne yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt