Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(3mb Hafıza War 300kb Oyun Atmıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustibursa19

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(3mb Hafıza War 300kb Oyun Atmıyor)
Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(4mb Hafıza War 60kb üstü Oyun Atmıyor)
Arkadaslar Ca-42 ıle Yukluyorum Atmıyor Buyuk Dıyor 75kba A Bıle ..ne Yapıcam Nasıl Oyun Atıcam Bıde Oyunlar Klasorune Atmıyorda Uygulamara Dırek Atıyor ..kızılotesı Aletımı Alıcam ..ama Okadar Uzun Sure Kızılotesıde Accık Durmaz Zannedersem Lutfe Nyardımcı Olun..bide jad dosyasını nasıl aticam?...

• Beğen
Tepkiler: sirbahribayrak

sukruon

sukruon

Üye
jadı atamazsın kardeş

toprakumit

toprakumit

Üye
Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(4mb Hafıza War 60kb üstü Oyun Atmıyor)
Arkadaslar Ca-42 ıle Yukluyorum Atmıyor Buyuk Dıyor 75kba A Bıle ..ne Yapıcam Nasıl Oyun Atıcam Bıde Oyunlar Klasorune Atmıyorda Uygulamara Dırek Atıyor ..kızılotesı Aletımı Alıcam ..ama Okadar Uzun Sure Kızılotesıde Accık Durmaz Zannedersem Lutfe Nyardımcı Olun..bide jad dosyasını nasıl aticam?...

Kardeşim bazı proları Kb olarak hesaplama o sadece ilk yükleme proları... Fakat tele yükleme yaptığı zaman dosyalar kendisini genişletir ve kendilerine belli bir hafıza yaratırlar. Demekki senin oynamak istediğin oyun, ya bozuk yada dosya açıldıktan sonra 300 kb tı geçiyor... Bu arada benim bildiğim jad ı ( jarın eklenti dosyasıdır) açamassın fakat jarı yükleyebilirsin zaten oyunların yarısından çoğu jar dosyasıdır. Symbian olan tellerin hemen hemen hepsi açar :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ßilgi için Teşşekürler..!

mustibursa19

Üye
    Konu Sahibi
ßilgi için Teşşekürler..!

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum o 300 kb kurulumda 3-4 mb olur haberin yokmu

sirbahribayrak

Üye
slm

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Kardeşim sorun çözüldümü?

arscn0707

Üye
ya arkadaşlar en jad oyunları indiriyorum ıO istisna hatası diyor napıcam benim telefonun markası:GT-C3053

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt