Nokia 701'mi yoksa N8'mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701'mi yoksa N8'mi
Biliyorum 2. konuyu açmama gerek yoktu ama altlardaki yorumları çoğu kişi okumuyor bu sebeple görmüyor.Konuyu düzenleyip değiştirsem başlık konu çelişkili oydu buydu diyorlar bu yüzden yeni başlık açtım.Hatalıysa söylerseniz düzeltmeye çalışırım.

Konuya geçelim ; bu sabah vodafone bayiye gittim(701 almaya) telefonlara bir göz atayım derken gözüme N8 çarptı.Kamerası 12 MP imiş.Bu seferde bu iki telefon arasında kaldım.Bazıları 701'i överken bazıları N8'i övüyor.Kamera olarak 8 MP yada 12 MP olması benim için çokta önemli değil fakat diğer özellikleri bilmiyorum.Biraz yardımcı olursanız, hangi telefonun neden daha iyi olduğunu açıklarsanız memnun olurum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera önemli değilse 701 canavar gibi,düşünme bile

seko2201

seko2201

Üye
n8 derim ama sen bilirsin...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence de 701 al:oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bir şey daha soracağım.2 telefon arasındaki kamera farkı gerçekten de çok mu fazla ?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
n8 zaten c7 nin aynısı bi kamerası iyi 701 bu telefonları 2 ye katlar özelliklere sahip kamera konusunda n8 ezer ama 701 de gayet net çekiyor sorun yaratmaz hem n8 in flaşını el feneri olarak kullanamassın ve video çekerken yine flaş kullanamasın ama daha iyi foto çeker 701 de flaşı el feneri olarak kullanabilirsin video çekerkende kullanabilirsin azcık daha kötü çeker bir diger yön n8 kamera konusunda yakın çekimlerde çok başarılıdır ben çiçek böcek çekcem diyosan çok daha iyi ama yok ben arada bi fotoğraf çekilirim işimi görsün yeter diyosan diğer tüm özellikleri sebebiyle 701 i öneririm :oke:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye

burdan bakabilirsin dostum:)

Re13eL

Re13eL

Üye
aynısını c7mi-701 mi konunada yazdım bence
kamera benim için önemli diyorsan n8 i hiç biri geçemez şu an
ama kamera o kadarda önemli değil diyorsan 701 de gayet güzel iş görür onunda kamerası kötü değil sonuçta .
N8 in kamerasını iyinin de iyisi olarak düşünebilirsin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt