pro.engineer
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyunlarla pek işim olmaz açıkçası
sanal klavye çok sıkıntı çıkarıyor mu ?
Benim için şarj çok önemli çift batarya kullanmaktan bi hâl oldum artık. Gerçi internete girince yine su gibi şarj yiyecek ama yapacak birşey yok .. sanal klavyeyi büyültme imkanımız yok mu ?
Klavye uygulamaları var. Yalnız, androidde önlem alınca onunda şarjı iyi gidiyor.
Bence sen şuna karar vermelisin; Symbian istiyorsan Nokia 701, Android istiyorsan Xperia Pro. Neredeyse tüm donanımsal özellikleri aynı.
Rambo bir hatanı düzelteyim 701'de S60 yok Symbian^3'ün geliştirilmiş hali Symbian Belle Fp1 var.Benzerlik anlamında dediysen Belle ile s60'ın uzaktan yakından alakası yok.Belirteyimde.Fiziksel klavye mükemmel rahatlık sağlıyor ama sadece internet içinse pek gerekli değil.Çok mesajlaşıyorsan 701'deki klavye küçük gelebilir.
şimdilik 701 le yoluma devam etmeyi düşünüyorum bir kaç yıl sonra piyasa biraz daha oturunca da androide yada wp ye geçiş yapmayı düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
internette mesaj da çok kullanıyorum umarım pişman olmam
acaba telefon mesaj yazarken takılır mı yani ben 5 yıldır mesaj yazdığım için baya bi hızlıyym
hızıma yetişebilir mi ?
şimdilik 701 le yoluma devam etmeyi düşünüyorum bir kaç yıl sonra piyasa biraz daha oturunca da androide yada wp ye geçiş yapmayı düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
internette mesaj da çok kullanıyorum umarım pişman olmam
Kardeş internette 701'den pişman olabilirsin!Bence Xperia Pro almalısın.Ekran ışığını kısmak gibi önlemler aldığında se'nin de şarzı iyi gider.Ben Xperia Pro diyorum.
ICS 4.0.4'te şarj bayağı iyi gidiyorBu da çok önemli bir gelişme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?