joikuspot da ayatlara girdiğinde orda wlan yazar ona gir orada özel ağ sınıfı göreceksin a,b ve c olmak üzere 3 tane var dene onları tek tek.. Hangi sürümünü kullandığını bilmiyorum ama ayarlarda ara bulursun aynı deilse de..arkadaşlar benim başka bi sorum olacak konuyla ilgili. Joikuspot yada ezspot la bazı cihazlara internet veremiyorum internet bağlantılı uydu cihazım var uydu cihazına wifi adaptör var normal wifi ağlarını görüyör ip dns leri okuyor bağlanıyor. Benim joikuspot yada ezspot un verdiği wifiyi görüyor bağlan diyorum dns görüyor fakat ip alamıyor. Çözemedim bilen bi kişiden yardım bekliyorum ne yaptımsa olmadı normal wifi ağları görüyor dns ve ip alıp bağlanıyor.
ip çakışmasından kaynaklı olabilir.. İnternet kullandığınız bütün cihazlar bağlıyken modeme reset at veya hepsinin ip sini aynı yap.. İlk dediğimi tavsiye ederim daha rahat ve başka yere bağlanırken sorun çıkarmaz..
- - - Eklendi - - -
joikuspot da ayatlara girdiğinde orda wlan yazar ona gir orada özel ağ sınıfı göreceksin a,b ve c olmak üzere 3 tane var dene onları tek tek.. Hangi sürümünü kullandığını bilmiyorum ama ayarlarda ara bulursun aynı deilse de..
bütün güncellemeler tamam dediğini de uyguladım ama olmuyor aynı tas aynı hamam...arkadaşım tek yapman gereken bağlantının üzerine basılı tutup sil demek o bağlantı noktasının şifrelerini vs silecek en alt sırada senin wifi 'ni gösterecek bas tekrar şifre gir sorunsuz devam et..
bir de telefon üzrinden güncellemeler geldi wifi ile ilgili onları al mutlakakolay gelsin