Nokia 701 Wifi

Sponsorlu Bağlantılar

avdokaya

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Wifi
Arkadaslar Nokia 701 telefonumla wifiye baglandigimda "Sinirli baglanti" yazisiyla karsilasiyorum. Acil yardim!

emreli01

emreli01

Üye
baglandıgın ağ ya yetersiz çekiyor yada internet baglantısını tam gerçekleştiremediginden olabilr benimde başıma geliyor bazen c7 im de

avdokaya

Üye
    Konu Sahibi
Baglandigim ag kendi wifim benim telefon disinda evdekilerden hicbirinde boyle bi sorun yok. Modem genelde 2 metre uzagmda oluyor :) bu sorun nedeniyle telefonu degistirmeyi dusunuyorm hatta. Cozebilsem hic sorunu kalmaz telin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sınırlı bağlantı dediğinde bağlanıyor mu bağlanmıyor mu normalde bağlanmaması lazım ama bende bazen bağlanıyor bende önemsemiyorum genelde web şifre de yapıyor wpa2 de yapmıyor

avdokaya

Üye
    Konu Sahibi
Evet baglaniyor

cesur5534

Üye
arkadaşlar benim başka bi sorum olacak konuyla ilgili. Joikuspot yada ezspot la bazı cihazlara internet veremiyorum internet bağlantılı uydu cihazım var uydu cihazına wifi adaptör var normal wifi ağlarını görüyör ip dns leri okuyor bağlanıyor. Benim joikuspot yada ezspot un verdiği wifiyi görüyor bağlan diyorum dns görüyor fakat ip alamıyor. Çözemedim bilen bi kişiden yardım bekliyorum ne yaptımsa olmadı normal wifi ağları görüyor dns ve ip alıp bağlanıyor.

aliosman166

aliosman166

Üye
ip çakışmasından kaynaklı olabilir.. İnternet kullandığınız bütün cihazlar bağlıyken modeme reset at veya hepsinin ip sini aynı yap.. İlk dediğimi tavsiye ederim daha rahat ve başka yere bağlanırken sorun çıkarmaz..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim başka bi sorum olacak konuyla ilgili. Joikuspot yada ezspot la bazı cihazlara internet veremiyorum internet bağlantılı uydu cihazım var uydu cihazına wifi adaptör var normal wifi ağlarını görüyör ip dns leri okuyor bağlanıyor. Benim joikuspot yada ezspot un verdiği wifiyi görüyor bağlan diyorum dns görüyor fakat ip alamıyor. Çözemedim bilen bi kişiden yardım bekliyorum ne yaptımsa olmadı normal wifi ağları görüyor dns ve ip alıp bağlanıyor.
joikuspot da ayatlara girdiğinde orda wlan yazar ona gir orada özel ağ sınıfı göreceksin a,b ve c olmak üzere 3 tane var dene onları tek tek.. Hangi sürümünü kullandığını bilmiyorum ama ayarlarda ara bulursun aynı deilse de..

cesur5534

Üye
ip çakışmasından kaynaklı olabilir.. İnternet kullandığınız bütün cihazlar bağlıyken modeme reset at veya hepsinin ip sini aynı yap.. İlk dediğimi tavsiye ederim daha rahat ve başka yere bağlanırken sorun çıkarmaz..

- - - Eklendi - - -

joikuspot da ayatlara girdiğinde orda wlan yazar ona gir orada özel ağ sınıfı göreceksin a,b ve c olmak üzere 3 tane var dene onları tek tek.. Hangi sürümünü kullandığını bilmiyorum ama ayarlarda ara bulursun aynı deilse de..

joikuspot 4.00 kullanıyorum belle için olanı onlarıda yaptık gene ip görmedi diğer bilgileri ağın ismi dns gibi bilgileri buluyor ancak ip olumsuz almadı.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dostum Netinle Alakali Birşey Telefonluk Birşey Yok

avdokaya

Üye
    Konu Sahibi
Ama baska telefonlarda böyle bi sorun olmuyor

cesur5534

Üye
bizim wifi dağıtıcı programlarda bişey eksik bitane accespoint cihazına denedik orda da olmadı .sadece nokia telefonlar ve laptop bilgisaylara bide basit wifi yakalayıcı cihazlara veriyor.

- - - Eklendi - - -

evet bizim nokia da var bu sorun ben bunu birde accespoit cihazında denedim olumsuz. Normal wifi yakalayıcılar görüyor küçük aparatlar.ben uydu cihazına ve accespoit cihazlara veremedim . Androitlerde alamıyor bizden.

yelman23

Üye
aynı sorun bendede var lütfen yardım

teknozan_92

teknozan_92

Üye
arkadaşım tek yapman gereken bağlantının üzerine basılı tutup sil demek o bağlantı noktasının şifrelerini vs silecek en alt sırada senin wifi 'ni gösterecek bas tekrar şifre gir sorunsuz devam et..

bir de telefon üzrinden güncellemeler geldi wifi ile ilgili onları al mutlaka :D kolay gelsin

yelman23

Üye
arkadaşım tek yapman gereken bağlantının üzerine basılı tutup sil demek o bağlantı noktasının şifrelerini vs silecek en alt sırada senin wifi 'ni gösterecek bas tekrar şifre gir sorunsuz devam et..

bir de telefon üzrinden güncellemeler geldi wifi ile ilgili onları al mutlaka :D kolay gelsin
bütün güncellemeler tamam dediğini de uyguladım ama olmuyor aynı tas aynı hamam...:(

manolyam63

manolyam63

Üye
format at gıtsın....

yelman23

Üye
fabrika ayarlarına döndüm olmadı