Nokia 701 symbelle flashplayer ???

Flash Lite bile kasarken nasıl da flash player 11 i kaldırabileceğini düşünüyorsunuz?

qsaw

Üye
sağol çok yardımcı oldun

fairtail

Üye
benim bildiğim android telefonlarda adobe flash player var.

hellord

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tşk arkadaşlar internet video izlerken yanlıx tel alev almış gibi ısınıyor bunun sebebi nedir

MertcaN9

Üye
bende de oluyor o cidden ya telefon birden aşırı ısınıyor

qsaw

Üye
pil harcanıyor ve işlem çok olduğundan sürtünme-ısı felan filan

noss_bar

Emekli Yönetici
bence de flash bitme zamanı geldi html5 yeni yüzdür ve çabuk tutulacaktır çok desteği var

----------Eklendi @ 02:55:29 ---------- Yazıldı @ 02:48:46 ----------

hepinize tşk arkadaşlar internet video izlerken yanlıx tel alev almış gibi ısınıyor bunun sebebi nedir

netten video gibi görünsede bu işlem için web tarayıcı çalışır telefonun bağlantısı (wriless veya şebeke bağlantısı) çalışır ekran çalışır işlemci çalışır (%100 e kadar cikar)ses donanımı çalışır ram çalışır önbellekleme için doğal olarak aşırı bir ısınma ve batarya tüketimi

html5 in gelmesi en az 2 ,3 yılı bulur ondan sonrada bütün sitelerin html5 tabanlı kodlanmasıda bir 5 yılı bulur...

flash lite 5.0 cıksada aradaki farkı biraz kapatsak..

CanKartaL

Emekli Yönetici
html5 in gelmesi en az 2 ,3 yılı bulur ondan sonrada bütün sitelerin html5 tabanlı kodlanmasıda bir 5 yılı bulur...

flash lite 5.0 cıksada aradaki farkı biraz kapatsak..

Flash lite 5.0 olmayacak
Adobe desteğini çekti ve 4.0 dan sonra yeni sürüm gelmeyeceğini açıkladı

şuan birçok site html5 için hazırlanıyor 2-3 yılı bulmaz yani
bir de Anna da orjinal html4.1 varmış ama Qt ile html5 desteği var sanırım tam çözemedim

u_cosar

Üye
flash player aslında symbian belle de var diye biliyorum

ona bakarsak opera mini 6.5 da html5 destekliyor. bellede de war ama html5 site yok...

thump

Üye
arkadaşlar şu html eye nasıl girioz www. Gibi mesela

html5 ile kodlanan sitelerden biri googlenin satın aldığı tüm siteler buna youtube de dahil yakında facebook twiter hotmail flen de html 5 e geçer maxicepte geçtimi tamamdır

CanKartaL

Emekli Yönetici
html5 ile kodlanan sitelerden biri googlenin satın aldığı tüm siteler buna youtube de dahil yakında facebook twiter hotmail flen de html 5 e geçer maxicepte geçtimi tamamdır

maxicep yönetiminden açıklama bekliyoruz )) var mı html5 e geçiş