nokia 701 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 soru
nokia 701 in sesi az mı çıkıyor telefonun arka tarafında iki adet hoporlör var gibi ama bazı sitelerde sesi az çıkıyor yazıyor bilgisi olan varsa bizi bilgiledirebilir mi?

sonerrap

sonerrap

Üye
tek hoporlör var 5800 gibi tellere göre az cıkyor tabiki

çakabey.03

Üye
çift hoparlör var kardeş ama sesi az çıkıyor n8 e göre falan

efeler12

efeler12

Üye
tek hoparlör var simetri için öyle görünüyor

çakabey.03

Üye
tek hoparlör varsa nasıl oluyoda stero özellik oluyo telefonda ve ses streoda iki taraftanda geliyo bendeöi var sorun :)

hellord

hellord

Üye
1 hoparlör 1 mikrafon

andreoni

Üye
Tek hoparlör var da sesi artırılabiliyor mu?

Symbianist

Symbianist

Üye
tek hoparlör var diyen arkadaşlar. Müzik çalarda iken neden denge adında bir ayar var acabow

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
Aynen arkadaşa katılıyorum neden denge ayarı var o zaman

asigsasi

asigsasi

Üye
tek hoparlör var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen arkadaşa katılıyorum neden denge ayarı var o zaman
denge ayarını değiştirsen bile ses gene tek taraftan geliyor tek hoparlör var telefonda ama fp1 ile dolby surround gelecek ses performansı artıcaktır

habbuj

habbuj

Üye
sesi çok düşük diğerlerine göre ve evet sadece tek hoparlör çalışıyor galiba süs diye koymuşlar diğerini

Scuderia.

Scuderia.

Üye
sesi çok düşük diğerlerine göre ve evet sadece tek hoparlör çalışıyor galiba süs diye koymuşlar diğerini
Hayır diğeri video çekimlerinde mikrofon görevi görüyor böylelikle videolarda kamera ve miktofonda arkada oldugu için daha iyi ses yakalanıyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
changesoundparameters path ve more sound loudspeaker yamalarını kullanın rompatcher ile.

orhncbk

Üye
adam neden diye soru soruyor arkadaşlar "tek hoporlör" demek bi açıklama değil çift hoparlör

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bir senelik konu ve elinde nokia 701 olmadan bilemezsin.araştırmadan sallamayalım lütfen
eğer benim 701in sesi kameranın sağından da solundan da geliyor diyen varsa çıksın karşıma ispatlasın ben 701imi veririm ama ispatlayamazsa onunkini alırım hodri meydan...

mustafasen

mustafasen

Üye
tek hoparlör var.stereo bir kulaklık takılınca denge ve dolby devreye giriyor,işte o.zaman müzik keyfi başka oluyor

pr3st1q3

Üye
tek hoparlör var diğer simetri 3 yere sordum üçü de öyle dedi. kulaklık için denge ayarı

fth ykn

Üye
tek hoparlör var kulağınıza dayadığınız zaman sağ taraftan ses gelmediğini anlarsınız...

tekiray

Üye
ses arttırılmıyor şansını zorlama boşu boşuna nerde 6233 bangır bangır ses çıkıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...