Nokia 701 Sim Kart Çıkartma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Sim Kart Çıkartma
arkadaşlar bu sim kart işi beni korkutuyor takıcam ama çıkmayacak gibi oluyor yarım takıyorum çıkartırken çok zorluyo nasıl olacak videolu bi gösterimi var mı? yoksa biri videoya çeksin göstersin lütfen .s :vur

arslanla

arslanla

Üye
Korkucak birşey yok. Sim kartı çıt sesi çıkana kadar ittir sonra bırak. Çıkartmak için de aynı çıt sesi çıkana kadar hafifçe ittir sonra çek.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
dün eski sim kartım bozuldu bugün yenisini aldım eskisi yılların kartı rahat girip çıkıyordu çıt takılıyor çıt atıyordu bunun girmesi bile zor oldu çıkartmayı bende düşünmüyorum ama aklıma takıldı uğraştıracak gibi sanki

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
çıt sesi mi? Daha yarısını taktığmda çıkarmakta zorlandım tamamını soktuktan sonra nasıl çıkartıcam?

sonerrap

sonerrap

Üye
bende öle diyodum ilk zamanlar ama sonra alışıyo cekinme sok dibine kadar bişey olmuyo :ehe

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar bu sim kart işi beni korkutuyor takıcam ama çıkmayacak gibi oluyor yarım takıyorum çıkartırken çok zorluyo nasıl olacak videolu bi gösterimi var mı? yoksa biri videoya çeksin göstersin lütfen .s :vur

kartı doğru şekilde taktığına emin ol sonra çıt sesi gelene kadar ittir sorun olmaz.

msy2017

msy2017

Üye
dostum hayırlı olsun almışsın telefonu güle güle kullan simkartı yukarda arkadaşın da dediği gibi çıt sesi gelene kadar ittir sonra bırak çıkarırken çekerek çıkarmaya çalışma yine içeri ittir çıt edecek yine sonra kartını alabilirsin iyi geceler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ben yeni şim kartı çıkarttım toplu iğne ile sim kartını vodofonenin vermiş olduğu karttan sökerken bir kaç yerinde küçük çapaklar kalıyor güzel bir çakı veya maket bıçağı ile o çeltikleri çapakları kazıdım şimdi süper oldu sanki hafıza kartı takarken ki gibi takmak ve çıkartmak çok basit

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
ya ben dediğiniz gibi hepsini soktum ama çıt sesi felan gelmedi toplu iğne ile zorla çıkarttım.. telefoncu yarın gel bir yerini kescez felan dedi yarın götürcem bakalım ne yapacak..

QUANTİN

QUANTİN

Üye
aynısı benim telde de oldu. Cımbıza çıkartmştm. Bi süre sonra düzeliyr. Sıkıntı yapma :)

asigsasi

asigsasi

Üye
ben hiçbir sıkıntı yaşamadım bu konuda

sefaturut

Üye
Ali osman kardeş senin telefoncu benim biraz uyuzuma gitti hep sakat iş yapıyo bu arada telefonun hayırlı olsun ama servise bi baktır orjinalmi diye ?

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Ali osman kardeş senin telefoncu benim biraz uyuzuma gitti hep sakat iş yapıyo bu arada telefonun hayırlı olsun ama servise bi baktır orjinalmi diye ?
yok orjinal orada bir sıkıntı yok :) ama telefoncu benim de gıcığıma gitti :off:

majorty

Üye
nokia 701 sim kart yeri mikro sim mi ?

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar benim sim kartta sorun varmış heralde adam ilk önce kesti sim kartı sonra baktı aa bu mini sim deil dedi gere taktı altına bant yapıştırdı öyle taktı iğneyle çıkart yada yeni sim kart al dedi bana.. başka bir sim kart taktık düzgün girdi çıktı..

msy2017

msy2017

Üye
701de mini simkart olmadığını bilmiyor mu bu telefoncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt