5800 kadar değil ama bende 701 kullanıcısıyım yeterince ses çıkıyor hatta cok yüksek olduğunda bende kısıyorum eğer anormal bir kısıklık varsa belki müzikten kaynaklanıyordur
sesinden gayet memnunum sadece benim değil çevreninde duyabileceği yükseklikte...
ayrıca yeni güncellemeyle 1.0 ghz 1.3 ghz olacakmış diye duydum ayrıca ses sistemininde de oynamalar olucakmış iyi yönde detaylı olarak bilmiyorum ama fiyatına göre önü açık telefon almak isteyenler için güzel
yarın 701 almaya gidiyorum başka bir eksiği varmı veya artıları neler geçen sene 6600i slide kullanıyordum sesi çok ama çok az çıkıyordu bunun için ses seviyesi önemli
yarın 701 almaya gidiyorum başka bir eksiği varmı veya artıları neler geçen sene 6600i slide kullanıyordum sesi çok ama çok az çıkıyordu bunun için ses seviyesi önemli
5800 ın her uygulaması çalışmaz ama ona göre daha geliştirilmişleri var ovi storeden istediğini indirebilirsin ayrıca cihazın eksik tek bir yönü var o da makinayla ilgili değil daha öncedende nokia kullanıcısıysan bilirsin uygulamaları o kadar fazla geniş değil geri kalan her özelliği 10 üzerinden 10
konu horlatmak gibi olacak tekrar tekrar konu açmak istemedim ama benim hoparlör patladı çok cızırtı var oysaki son seste değilde yüzde 60 ti 3 4 saat çaldı baktım bizim tarkan oldu sana orhan telefoncuma haber verdim yarın orjinal 701 değil zaten istemiyorum orjinal c7 takacaz sanırım c7 nin sesi daha yüksek galiba neyse yarın bir yaptırayim bakalım nasıl olacak