nokia 701 servise gönderme ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 servise gönderme ??
telefonu internetten aldım ben ancak telefon hem çok ısınıyor hemde alt taraf gıcırdıyor
normal telefoncuya versem onlar gönderiyorlar mi servise nasıl yapacağım bana en yakın servis 30km uzaklıkta yardım lütfen

- - - Eklendi - - -

kvk veya nokia servise gitmek zorunda miyim

backwater

backwater

Üye
telefonu yeni aldıysan biraz kullan duzelmezse ondan sonra garantiye yollarsın. Garantiye göndermek için garanti belgesi üzerindeki adrese garanti belgesiyle beraber telefonunun sorununuda belirtip varsa kutusuyla beraber kargoya vererek sende gönderebilirsin.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
bende ayrı bir garanti kağıdı yok yalnız nokia nin kitapçığının arkasında var nokia garanti belgesi yazıyor o oluyormu orda etiler yazıyor
birde kargoyla yollarsam sorun olmaz değil mı?

catdog136

catdog136

Üye
atla otobüse metroya taksiye tramvaya git 30 km ötedeki servise derdini anlat ver telefonu dön evine. en kötü taksiyle gidersin, üç beş kuruş daha az ödeyeceğim diye zarara girme. telefoncu alır telefonu ben öyle bir tel almadım der, ilgilenmez, kargoda kaybolur, çalınır birşey olur.. en iyisi git servis nerdeyse.. birde nokia garantisi geniş kapsamlıdır. ben telefonu izmirden aldım eskişehirde garantiye verdim. yani nokiaya tüm kvk, genpa(kvkya yönlendiriyor sanırım burası), teleservice,nokia shop, nokia care bakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt