NOKİA 701 RM-774 FP1 GÖRSELLİ CUSTOM FİRMWARE ßY THe_PRoTeCToR

Sponsorlu Bağlantılar

ender04

ender04

Üye
kardeş ben diğer arkadaşın wcfsini kullanıyorum senin wcfyi deneyeyim dedim partların gepsini indirdim dosyaları rardan çıkardım dosyakar 4tane 7oması gerekmezmi bi türlü olmadı yeniden diğer wcfyi yükledim

assur

assur

Üye
merhaba arkadaşlar bu yazılım nokia 5800 uyumlumu bilgi verirseniz memnun olurum

ender04

ender04

Üye
kesinlikle hayır uyumlu değil sen 5800 arka kısmındaki remesine bak sorada maxicepte ara senin cihaz fp2 bu yazılım fp1 sadece 701 için

hakan_71

Üye
kesinlikle hayır uyumlu değil sen 5800 arka kısmındaki remesine bak sorada maxicepte ara senin cihaz fp2 bu yazılım fp1 sadece 701 için
güzel arkadasım saman gibi konu acmısın sen nasıl yüklenecek bu resimlerle detaylı bi sekilde anlat bak benim 7 arkadasta aynı telefon var yüklemeye niyetliyiz ama nasıl yapacagız bilmiyoruz detaylı bi sekilde anlşatırsan allah razı olsun deiz uani anlatıklarına bakılırsa süper bişi ama yüklemek icin ne lazım onları söyle nasıl atılır bu flas adım adım yardımcı oll

amficci

amficci

Üye
elinize sağlık belco2'ninki sade ve stabil olmuş seninkisi daha çok göze hitap ediyo teşekkürler:alkis

Ferzan

Ferzan

Üye
emeğin için teşekkürler ikinci resimdeki arkaplan da duran fotoğrafı bana gönderebilirmisin

Dogukan7434

Dogukan7434

Üye
arkadaşım öncelikle emmeğin için tşkler.. fakat cwf yükledim 24 saat kullandım şuan başka bir cwf arayış içindeyim.. öncelikle hafıza kartımın sistem klasörlerini ve *#7370# şeklinde telefonumu formatlayıp cwf dead modda flash lamama rağmen web tarayıcıya girdiğimde google de daha aranacak kelimeyi yazıp ara der demez telefon 3 defa üsüt üste resart atınca cwf nin sorunlu olduğunu düsünerek sileceğimi bildirmek istedim.. cwf ni iyilestirmeni tavsiye ediyorum.. ama zel cwf olmuş istemeye isteme silmek zorundayım çünkü telefon internet bunlar bir bütün internette sıkıntı yarattığı için yorumumu yapmak istedim.. tesekkürler sizlere ki sizlerin sayesinde su telefonlar renk ve özellik kazanıyor.. çalısmalarının devamını dilerim..

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
FP2 Lazım Kardeş Varmi Sende

QUANTİN

QUANTİN

Üye
eline sağlık kardeşim

duygusal44

Üye
helal olsıun ellerin dert görmesin.

Üst Alt