NOKİA 701 RM-774 FP1 GÖRSELLİ CUSTOM FİRMWARE ßY THe_PRoTeCToR

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
serkan flahstan sonra diyelimki format atma ihtiyacı duydum ve attım diyelim bu uyguladığın modlar ve programlar silinirmi

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Hayır silinmez..

• Beğen
Tepkiler: kraldost
kraldost

kraldost

Üye
toplu menü sevmiyorsun kaliba
birde kamera modu eksik onuda eklesen on numara olur ben yabancı kaynaklı modlardan oluşmuş bir rofs 3 paketi hazırladım seninki ile karmalayıp flahslayacam bakalım ne olacak bu arada telefon çok hızlandı çalişma gayet basarılı su ana kadar gördüğüm tek eksik kamera modu onuda zamanla halledersin sanırım

mustipa

mustipa

Üye
değiştirmiyorum zaten sadece effectsleri atıyorum sen nasıl yapıldığını resim veya video ile anlatsan bende yanlış olan birşey var kesin

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Kraldost>>
Teşekkür ederim kardeşim.. Ben kamera modlarını kullanmadım çünki kameradan yana original taraftarıyım.. Sen istersen kendin kamera modlarını ekleyebilirsin..
Mustipa>>
Kardeş videolu yada görsel anlatıma gerek yok.. Yapacağın şey kullanmak istediğin efektin fxml dosyalarını c resource effects klasörüne x plore yardımıyla atmak sadece..
Umarım telefonuna rom patcher kurup open4 all ve instalserver rp 1.7 yamalarını aktif etmişsindir.

mustipa

mustipa

Üye
o yamaları aktif yaptım değişen hiçbişey olmadı

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Sen bana kullanmak istediğin efektlerin linkini verir misin ?

mustipa

mustipa

Üye
effectsler sitede varSymbian^3
Sistem Modifikasyon S^3 Sistem Modlama bu konudaki effectsleri kullanmak istiyorum Konu: Symbian^3 Cihazlara Tema Efekti Yükleme
[Güncelleme: 28.04.2012]

kraldost

kraldost

Üye
kardeş bir kaç eksiğin vardı bana göre onuda hallettim gayet başarılı bir iş çıkmış ortaya ellerine ve emeğine sağlık kamera değşet oldu nerdeyse n8 in orjinal kamera modundan daha güzel çekiyor ilerde çıkacak olan güncellemeye kadar bununla idare edeceğiz artık

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada kullandığın modu verir misin bana.. Merak ettim bi denemek isterim..

sbilen

sbilen

Üye
usta Nokia 700 e de yüklü bileşen hatası olmayan, tuş kilidi süresi 10 sn olan, hackli cwf yapabilirmisin. tşk

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Mustipa>>
Zaten cfw nin kendi efektlerini o konudaki efektlerin hepsinin güzel olanlarını seçip tek bir efekt halinde cfw ye ekledim..

Sbilen>>
Kardeş yapabilirim ama 700 telefonum olmadığı için test etme imkanım yok.. Test edemediğim için telefona flash attıktan sonra sorun çıkabilir..

sbilen

sbilen

Üye
Mustipa>>
Zaten cfw nin kendi efektlerini o konudaki efektlerin hepsinin güzel olanlarını seçip tek bir efekt halinde cfw ye ekledim..

Sbilen>>
Kardeş yapabilirim ama 700 telefonum olmadığı için test etme imkanım yok.. Test edemediğim için telefona flash attıktan sonra sorun çıkabilir..

usta ben denerim, sen sonra yayınlarsın RM-670 (BİLMEM FARKEDERMİ kod: 059G2P3) ŞİMDİDEN TŞK.

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben yaparım ama test edemem elimde 700 cihaz yok..
Kabul edersen sadece sana özel yaparım..
Yani senin telefon tester olacak..
Eğer bi sorun çıkmazsa kullanırsın..
Yok telefon açılmaz yada başka bir sorun çıkarsa bana bildirirsin..
Sorunları elimden geldiğince halletmeye çalışırım..

kraldost

kraldost

Üye
Kamerada kullandığın modu verir misin bana.. Merak ettim bi denemek isterim..
sana özelden attım paket halinde rofs3 mesajlara bak görürsün dailiy den indirmiştim komple temizlik yaptım şu an için sade mod yok ama istersen senin için parçalayabilirim rofs üçü eğer sen yapabilirsen beni uğraştırma bir zahmet hallet kardeş

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
ben cok bi fark goremedim ama tesekkurler.

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim elimde bi kamera modu vardı.. İkinci olarak kameraya extra zoom ekledim.. Birde yazı fontunda bi sorun olmuş onu düzelttim..
Senin bana msj attığın rofs3 ü parçaladım.. İçşnde kullanılan modlar benim kullandıklarımla aynıydı..

- - - Eklendi - - -

Yazı fontundaki hataları düzeltince simge, karakter desteği tam oldu.. Ve yazı fontu telefonun her yerine işleniyor.. Eğer sizde isterseniz burada mod olarak paylaşabilirim..

- - - Eklendi - - -

ben cok bi fark goremedim ama tesekkurler.

rica ederim..
Original fw kullanıyorsan aradakş farkı görmen lazım..
Yinede bence şu ana kadar yapılan en iyi cfw bu..

sbilen

sbilen

Üye
Kardeş ben yaparım ama test edemem elimde 700 cihaz yok..
Kabul edersen sadece sana özel yaparım..
Yani senin telefon tester olacak..
Eğer bi sorun çıkmazsa kullanırsın..
Yok telefon açılmaz yada başka bir sorun çıkarsa bana bildirirsin..
Sorunları elimden geldiğince halletmeye çalışırım..

ilgilenirsen çok memnun olurum.

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardeşim yalnız bu hafta işlerim çok yoğun..
Haftaya ilgilenirim işlerim hafiflerse..

Üst Alt