Nokia 701 KVK ya ne zaman düşer ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neojima

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 KVK ya ne zaman düşer ?
Merhaba Arkadaşlar ;

Nokiz 701 almayı planlıyorum fakat vodafona dan almak istemiyorum. Bu ürünü kvk,genpa vs. gibi şirketler yakında getirecekler mi ?

Bir de ilerleyen zamanlarda fiyat düşüşü olur mu ? 2 yıl garantili olarak nerelerden alabilirim ? Şimdiden sağolun kolay gelsin iyi forumlar

maxirabit

maxirabit

Üye
444 1 585 sorduğunuz sonun,cevabı net olarak bu numardan alabilirsiniz.

anılbaran

anılbaran

Üye
3 ay içinde

neojima

Üye
    Konu Sahibi
yukarı

kaqan18

kaqan18

Üye
3 ay süreceğini zannetmiyorum kardeş. 1 ay bile sürmez bana kalırsa. Bende sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Allah izin verirse bi de 701 alacam.

anılbaran

anılbaran

Üye
gelli olmaz o işler.701 dogru bi tercih hayırlısı :oke:

marti2771

Üye
ah nokia ah ele muhtaç ettin milleti.Nerdeydin bu zamana kadar 701 i çıkarmak için.Arkadaşlar ben vodafoneden aldım tavsiye de ederim

metalshops

metalshops

Üye
ah nokia ah ele muhtaç ettin milleti.Nerdeydin bu zamana kadar 701 i çıkarmak için.Arkadaşlar ben vodafoneden aldım tavsiye de ederim

Vodafoneden aldınsa sana felaket faturalar kitleyeceğinin teminatını verebilirim.

neojima

Üye
    Konu Sahibi
vodafone dan alınan nokia 701 ' ler kvk garantili değilmiş arkadaşlar haberiniz olsun...

JkRooN

JkRooN

Üye
neden ki ben turkcellden aldım 5800 kvk genpa teleservice hepsine gönderdim telefonu :D sonunda kvk değiştirdi :kop:

Uqur5445

Üye
2 yk kwk wodofondan aldım nakit

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Aynen Vodafone' dan Aldım Bende 2 Yıl KVK Garantili Cihaz :)
Vodafone' dan Alabilirsiniz Yani 2 Yıl KVK Garantisi Var Araştırmadan Yokmuş Demekle Olmuyor Bu İşler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt