Nokia 701 kılıf sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 kılıf sorunu ?
beyler birşey sorıcam ya ben bu nokıa 701 e kılıf almayı düşünüyorum.çiziliyor az biraz.bu her tarafı kaplayan görünmez jelatinden mi alayım yoksa silikon kılıf mı alayım.bir kaç yerde silikon kılıf arkadaki metalin boyasını kavlatır diyorlardı.aşağıdaki seçeneklerden hangisini almalıyım.ekranda kendinden gelen jelatin duruyor.

silikon kılıf:

çerçeve jelatin:

hangisi daha iyi olur.arka kapağı kavlatmazsa silikon kılıf almayı düşünüyorum.ama eğer kavlatırsa jelatin alacağım.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
çerçeve jelatin olabilir veya çekmeli kılıf silikonlardan verim alamazsın telefonu çok hantal gösteriyor. sonuçta şöyle bir şey varki ekran kolay kolay cizilmiyor ben 1 ay ekran jelatinsiz kullandım zerre çizik yok ekranda yanlarda çiziklerde olsun o kadar sonuçta telefon :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gereksiz

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
ben biraz takıntılıyım çizik filan olsun istemiyorum temiz kullanırım ben her telefonumu bunda kararsız kaldım

- - - Eklendi - - -

bundan alıyorum sizce olur mu ?

arka kapağa bişey olmaz dimi ;? yardım please

CcezaA

Üye
olmaz bendede öyle kılıf var sorun yok

23palulu23

23palulu23

Üye
@versino2 kesinlikle önermem o kılıfı !

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kararsız kaldım alıyım mı almıyım mı :):) güzel bişeye benziyor.23palulu23 neden önermiyorsun çok mu kötü.

- - - Eklendi - - -

bir an önce cevap verseniz bugün almam lazım.

23palulu23

23palulu23

Üye
gördüğüm kadarıyla lastik gibi bir şey ben de almıştım lastik gibi telefon eline alınmıyor valla. ama yine de sen bilirsin

bu daha güzel değil mi ?

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
valla ilk aklımdan o geçiyordu bi tane forumda biri kullanmış arka kapağı kavlatmış rengi filan gitmiş öyle söylüyor. O yüzden ondan vazgeçtim silikon alma soft al demiş o yüzden buna baktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...