Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701 in ekran kilit sürgüsü bozuldu
Sponsorlu Bağlantılar
sselimk
Üye
Konu Sahibi
Nokia 701 in ekran kilit sürgüsü bozuldu
kilit sürgüsü birdenbire boşa çıktı çalışmıyor şimdi kırılmış mıdır maliyeti nedir garanti kapsamına girer mi ?
canersonmez94
Üye
basit bir telefon tamircisi bile yapabilir. 701 in kilit sürgüsü çok sağlam değil bağlantı kopmuştur muhtemelen. Telefonu sökebilen herkes onarabilir. sürgü tuşunu alttaki tuş girdisine yeniden oturtmak gerekiyor
sselimk
Üye
Konu Sahibi
yerinde aşağı yukarı rahatça oynuyor kırılmış olma ihtimali var mı ?
asigsasi
Üye
aynı sorun bende de oldu gönderdim garantiye yaptılar kilit tuşu içindeki tırnak filme bağlı olduğu için ya tırnak kırılmıştır yada film den çıkmıştır 8 gün sonra cihazı geri aldım ve o gün den sonra sıkıntı olmadı hiç garantiye gönder derim
sselimk
Üye
Konu Sahibi
haftasonu göndericem sonucu yazarım
manolyam63
Üye
teşekkürler
sselimk
Üye
Konu Sahibi
teknik servisle konuştum ama orta kasanın komple değişeceğini söyledi bu normal mi bir de garanti kapsamına girer mi kesin acaba
asigsasi
Üye
garanti dahilinde dir
sselimk
Üye
Konu Sahibi
istanbul a göndermek de istemiyorum hiç giden telefon başka bi sorunla geri geliyor
aynı sorun bende de oldu gönderdim garantiye yaptılar kilit tuşu içindeki tırnak filme bağlı olduğu için ya tırnak kırılmıştır yada film den çıkmıştır 8 gün sonra cihazı geri aldım ve o gün den sonra sıkıntı olmadı hiç garantiye gönder derim
modifikasyon dan dolayı garanti dışı demediler dimi
@@DiAbLo@@
Üye
Benim de o tuş tarafı açıp kapatma ile biraz yiyilmiş durumda. Garantiye yollarsam şimdi dış kapak da değişilir mi?
bayon
Üye
ya benim telefonum n8 benim de sürgüm takılıyordu komple anakartı değiştirmişler ne mantıksa
sselimk
Üye
Konu Sahibi
Telefon hala serviste bugün konuştum yedek parça beklediklerini söylediler ama yedek parçanın gelmesi ne kadar sürebilir ki bir de neresi değişir acaba sadece kilit yeri mi değişir yoksa komple kasa mı değişir
Telefon hala serviste bugün konuştum yedek parça beklediklerini söylediler ama yedek parçanın gelmesi ne kadar sürebilir ki bir de neresi değişir acaba sadece kilit yeri mi değişir yoksa komple kasa mı değişir
Telefonu sonunda alabildim servisten garanti kapsamında değişti 15 gün kadar serviste kaldı ama bir sorunu yok şimdi yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler