Nokıa 701 - İdeos x5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokıa 701 - İdeos x5
Beyler kasım ayı gibi telefon almayı planlıyorum anneme. Sizce İdeos x5 mi alayım yoksa Nokıa 701 mi ? İdeosta ki internet hızı filan Nokıa 701'de var mı ? Ve fiyat farkı ne kadar olur aralarında ?

XER01

Üye
701 daha iyi gibi gözüküyor ama piyasaya ne ara çıkar ve fiyatı ne olur daha belli değil sanırım

Belleli 701 internet performansıyla basını döndürür ideos'un ama tabi biraz beklemen gerekli

Konu Sahibi
Ne zamana çıkar tam olarak ?

Konu Sahibi
Fiyatı ne kadar olur ?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C7'ye göre bir fiyat tahmini yapacak olursak. C7 800-850 tl civarında geziyor fiyatı. Bu telefonun C7'ye göre artıları 1 GHz işlemci ve dünyanın en parlak ekranı ya da Clear Black Display de kullanıldığından dünyanın en iyi ekranı bile olabilir. Bu yüzden fiyatının 900-950 tl civarında olmasını bekliyorum belki 1000tl'yi de bulabilir.

61semih

Üye
beklemek lazım,oncelıklerınıde belırlemen lazım

fatih_347

Kapalı Hesap
kardesim android kullananların yüzde kırkı teli iade ediyormus.Eger telefonu annen degilde senin gibi cagımız gencelerinden biri alacak olsaydıN süphesiz galaxy S e bi bak derdim ama annenin üst segment kullanıcısı olmadıgını düsünerek nokia 701 i denemesini isterim (BU ARADA BENDE NOKİADAN SIKILIP HUAWEİİDEOS X5 ALMAK İSTİYORUM.)

Konu Sahibi
İdeos'un 2 katı neredeyse

----------Eklendi @ 21:36:05 ---------- Yazıldı @ 21:34:56 ----------

Bakıcaz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...