Nokıa 701 - İdeos x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 701 - İdeos x5
Beyler kasım ayı gibi telefon almayı planlıyorum anneme. Sizce İdeos x5 mi alayım yoksa Nokıa 701 mi ? İdeosta ki internet hızı filan Nokıa 701'de var mı ? Ve fiyat farkı ne kadar olur aralarında ?

XER01

XER01

Üye
701 daha iyi gibi gözüküyor ama piyasaya ne ara çıkar ve fiyatı ne olur daha belli değil sanırım

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Belleli 701 internet performansıyla basını döndürür ideos'un ama tabi biraz beklemen gerekli

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de 701'i tavsiye ederim işlemci gücü falan iyi.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Ne zamana çıkar tam olarak ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kasım-Aralık civarı..

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı ne kadar olur ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C7'ye göre bir fiyat tahmini yapacak olursak. C7 800-850 tl civarında geziyor fiyatı. Bu telefonun C7'ye göre artıları 1 GHz işlemci ve dünyanın en parlak ekranı ya da Clear Black Display de kullanıldığından dünyanın en iyi ekranı bile olabilir. Bu yüzden fiyatının 900-950 tl civarında olmasını bekliyorum belki 1000tl'yi de bulabilir.

61semih

61semih

Üye
beklemek lazım,oncelıklerınıde belırlemen lazım

fatih_347

Kapalı Hesap
kardesim android kullananların yüzde kırkı teli iade ediyormus.Eger telefonu annen degilde senin gibi cagımız gencelerinden biri alacak olsaydıN süphesiz galaxy S e bi bak derdim ama annenin üst segment kullanıcısı olmadıgını düsünerek nokia 701 i denemesini isterim (BU ARADA BENDE NOKİADAN SIKILIP HUAWEİİDEOS X5 ALMAK İSTİYORUM.)

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
İdeos'un 2 katı neredeyse :D

----------Eklendi @ 21:36:05 ---------- Yazıldı @ 21:34:56 ----------

Bakıcaz artık :D

anılbaran

anılbaran

Üye
701 harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt