Nokia 701 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 güncelleme
701e sosyal ağ güncellemesi gelmiş.Facebook ve twitter uygulamaları görsel olarak geliştirilmiş ama hala yetersiz bence.Facebook uygulaması dediğim ovininki ek olarak kısayol da getirilmiş bilginize...

Uqur5445

Üye
bende nıye yok

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet 603 için de geldi o güncelleme. Arayüz şık güzel de alt tarafı bir sohbet koyacaklar bu kadar mı beceriksiz bunlar anlamadım sohbet için diğer uygulamaları kullanmak istemiyorum tek uygulama her işimi görsün istiyorum ama yok.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Evet 603 için de geldi o güncelleme. Arayüz şık güzel de alt tarafı bir sohbet koyacaklar bu kadar mı beceriksiz bunlar anlamadım sohbet için diğer uygulamaları kullanmak istemiyorum tek uygulama her işimi görsün istiyorum ama yok.

Aynen katılıyorum.

valent

valent

Üye
Bütün symbian 3 lere geldi o isteyen mağzadan girip güncelleyebilirler bence gayet güzel olmuş yeni widgetler tabi sohbet olsa süper olurdu.Bu arada mesajlara girdiğinde bu konuyla ilgili mesaj alınamıyor diyor gelen ve giden mesaja girince bu sorun varmı sizde?

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten su uygulama kadr kotusnu gormedim bb gibi yapsalar ya ileti geldimi hemn mesaj olarak gelse flen nokia bole şeylerde çok kotu ya

cengizdemirr

Üye
Arkadaşlar merhaba son güncelleştirmeyi yaptıktan sonra ingilizce oldu languageden değiştirmeye çalışıyorum fakat türkçe seçeneği yok napmalıyım ? tam olarak acıklarmısn bıde arkadsın telefonu y du ayrıca garantı dısı olurmu bılgı verısenın sevınırım sımdıden tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt