nokia 701 fp2 ye eski fp1 alfasayisal tuş takımı yapıp bi cfw dosaysı yapsanız ?

Sponsorlu Bağlantılar

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 fp2 ye eski fp1 alfasayisal tuş takımı yapıp bi cfw dosaysı yapsanız ?
nokia 701 fp2 ye eski fp1 alfasayisal tuş takımı yapıp bi flaş dosyası yapsanız ?? Bu işi bilenler bi bakın artık lütfen.

mustafasen

mustafasen

Üye
süper olur aslında haqanguven bir el atsa iyi olur

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
bunu her konuda dile getiriyorum bu konuda USTA OLANLAR BI EL ATSAA! artık süper olur. .

memolim83

memolim83

Üye
bunu her konuda dile getiriyorum bu konuda USTA OLANLAR BI EL ATSAA! artık süper olur. .

el atalım telefonun ayarlar kısmından dil e girin icerisinden türkçeyi secin ve ordan tuş takımını secin bu kadar

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu anlattığını kullanıyorum zaten bu yeni fp2 tuş takımı. Eski tuş takımı böyle değildi.. Kullanmyosan bilemezsn hatta böyle dalga geçer gibi el attığını zannedersin.

• Beğen
Tepkiler: kartalosi416
asigsasi

asigsasi

Üye
bazı mesajlaşma programlarında eski klavye kullanılabiliyor fakat bu olay karşılıklı mesajlaşmalarda oluyor

- - - Eklendi - - -

bu klavye o programdan bi görüntü ben de fp2 kullanıyorum

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
evet bazı programlarda yeni fp2 tuş takımı desteklemyo eski tuş takımı çıkıyor. Keşke hepsinde eskisi çıksa. Mesela ben şu an opera mobil den giriyorum bunda yeni tuş takımı.

ugur_2006_

Üye
telefonu yeni aldım bi güncelleme yaptım ama bana kalırsa eski ayarları daha iyiydi facebook falan bozuldu tuş tKIMI VS VS.. telefon tuş kullanma kilitliyken tuşa bastıgımda yazan ' kilit aç ' kelimesi bile gitti : yardım istiyorum

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
fp2 yapmıssn artk öyle kulancan yapacak birşey yok.

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşım bu anlattığını kullanıyorum zaten bu yeni fp2 tuş takımı. Eski tuş takımı böyle değildi.. Kullanmyosan bilemezsn hatta böyle dalga geçer gibi el attığını zannedersin.

kimse ilen dalga geçmiyoruz edeplice cevap yazın form kuralları geregi

tekiray

Üye
he yav allah razı olsun yazacağım diye heba oluyordum bu arada dikey modda karakter büyütmeye çift tıklandığında metin tahmini açılıyor

dejavu_199

Üye
eyvallah kardeş sağolasın çıldırmak üzereydim bunu bulamamıştım

erdi12

Üye
reis Allah razı olsun senden :) 4 saattir bununla uğrasıyorum ''memolim83''

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
eskiye gerek yok yenisine alışınca çok.güzel oluyor:)

botanik_3727

botanik_3727

Üye

Üst Alt