Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 701 fp2 ye eski fp1 alfasayisal tuş takımı yapıp bi cfw dosaysı yapsanız ?
Sponsorlu Bağlantılar
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
nokia 701 fp2 ye eski fp1 alfasayisal tuş takımı yapıp bi cfw dosaysı yapsanız ?
nokia 701 fp2 ye eski fp1 alfasayisal tuş takımı yapıp bi flaş dosyası yapsanız ?? Bu işi bilenler bi bakın artık lütfen.
mustafasen
Üye
süper olur aslında haqanguven bir el atsa iyi olur
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
bunu her konuda dile getiriyorum bu konuda USTA OLANLAR BI EL ATSAA! artık süper olur. .
arkadaşım bu anlattığını kullanıyorum zaten bu yeni fp2 tuş takımı. Eski tuş takımı böyle değildi.. Kullanmyosan bilemezsn hatta böyle dalga geçer gibi el attığını zannedersin.
asigsasi
Üye
bazı mesajlaşma programlarında eski klavye kullanılabiliyor fakat bu olay karşılıklı mesajlaşmalarda oluyor
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu klavye o programdan bi görüntü ben de fp2 kullanıyorum
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
evet bazı programlarda yeni fp2 tuş takımı desteklemyo eski tuş takımı çıkıyor. Keşke hepsinde eskisi çıksa. Mesela ben şu an opera mobil den giriyorum bunda yeni tuş takımı.
ugur_2006_
Üye
telefonu yeni aldım bi güncelleme yaptım ama bana kalırsa eski ayarları daha iyiydi facebook falan bozuldu tuş tKIMI VS VS.. telefon tuş kullanma kilitliyken tuşa bastıgımda yazan ' kilit aç ' kelimesi bile gitti : yardım istiyorum
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
fp2 yapmıssn artk öyle kulancan yapacak birşey yok.
arkadaşım bu anlattığını kullanıyorum zaten bu yeni fp2 tuş takımı. Eski tuş takımı böyle değildi.. Kullanmyosan bilemezsn hatta böyle dalga geçer gibi el attığını zannedersin.