XXXturi01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Symbian dünyasıyla pek haşır neşir değilim bu yüzden yardım istiyorum.
Sim yuvasını bende n8 icin arıyorum. Bendeki telefon da kayıtlı ama sim slotu bozukmuş @0sıfırcı'nın demesine göre.Birde bu telefonun IMEI kaydı var ama SIM kart yuvasını sökmüşler.
İnternette bu telefon için SIM kart yuvası 300 TL gibi fahiş fiyatlara satılıyor maalesef.
Buna nerde çok uyguna SIM kart yuvası bulurum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yuvayı patlattım hattısim slotu bozukmuş @0sıfırcı'nın demesine göre.
Dev arşiv @DarkredBlue61 tarafından oluşturulmuş olup forumda yer almaktadır.Symbian 3 için doğru düzgün program yok. Program bulman çok zor internetteki sitelerin cogundaki linkler ölü. Sistore var onu kurabilirsin. Bu programda bütün Symbian 3 programları var. Bende kullanmistim zamanında. Şimdi baktım diğer magazaları bulamadım. Oyun konusuna gelince de Symbian 3 için güzel HD oyunlar var ama androidteki kadar büyük bir oyun yelpazesi bekleme.
Bende zamaninda o arşivden bir sürü şey indirdim. Ancak o arşivde olmayan oyunlar ve programlar da var.Dev arşiv @DarkredBlue61 tarafından oluşturulmuş olup forumda yer almaktadır.
Olduğu kadarıyla idare eder arkadaşBende zamaninda o arşivden bir sürü şey indirdim. Ancak o arşivde olmayan oyunlar ve programlar da var.
Bende zamaninda konu açmıştım şimdi o konudaki linklerin hepsi ölmüşOlduğu kadarıyla idare eder arkadaş
Bu forumda bir tane vardı onu kurmuştum ama birsey fark etmiyor. Kurması zahmetli ve zor. Yapamazsan telefonun brick olur duzeltemezsin bir daha. Sen orijinal romla telefonu kullanmaya devam et.Hangi CFW'i önerirsiniz?
Norton ile yapılanı ya da evols'uHangi CFW'i önerirsiniz?
Sim okuyan Android cihaza ya da Çin malı tuşlu cihaza aktarıp yapmayı deneyebilirsin ama yasak olduğu için tavsiye etmem.Arkadaşlar cihazın imeisi aktif ama sim yuvasi olmadıgından sim kart takıp imeinin aktifliğini sürdüremiyorum. Ne yaparsam bir şekilde telefondan baz istasyonuna sinyal gönderip imeinin aktifliğini uzatırım? Hızlı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazın imeisinimi başka cihaza aktarayım?Sim okuyan Android cihaza ya da Çin malı tuşlu cihaza aktarıp yapmayı deneyebilirsin ama yasak olduğu için tavsiye etmem.
Sana kalmış.Cihazın imeisinimi başka cihaza aktarayım?
Riskli iş yapmaya değmez. Birkaç gün sonra telefoncuları gezeyim parça bulurum belki.Sana kalmış.
Arkadaki etiketle aynı imei kendine aittir mutlaka bu yüzden.Ben öyle birşeyin olacağını hiç zannetmiyorum. IMEI kontrol ettin mi? Cihazın kendisine mi ait yoksa klon IMEI m
Birader ben rom kurayım derken telefonu bozdum. YouTube da videolar var. Biraz uğraştırıyor kurabilirsen de ben pek bir fark görmedim zamanında yüklemiştim. 2. N8 telefonuma da rom atıcam diye bozdum sonra çöpe attım. Ben Phoenix ile rom atmıştım yıllar önce.Arkadaki etiketle aynı imei kendine aittir mutlaka bu yüzden.
Mesaj birleştirildi:
Arkadaşlar cihaza Evols CFW kurmaya karar verdim. Bana bunu nasıl yapacağımı detaylıca anlatırsanız sevinirim. Ayrıca bu işlemi Phoenix,Infinity Best,Jaf bu üçü arasında hangisi ile yapmalıyım? Lütfen gerekli ve güvenilir flashlama programı linki verin.
@MAERKEK @DarkredBlue61 @Dobraokuyucu @KomiserMemoli_12
İnfinity best iyidir . Uygulamanın linki:Arkadaki etiketle aynı imei kendine aittir mutlaka bu yüzden.
Mesaj birleştirildi:
Arkadaşlar cihaza Evols CFW kurmaya karar verdim. Bana bunu nasıl yapacağımı detaylıca anlatırsanız sevinirim. Ayrıca bu işlemi Phoenix,Infinity Best,Jaf bu üçü arasında hangisi ile yapmalıyım? Lütfen gerekli ve güvenilir flashlama programı linki verin.
@MAERKEK @DarkredBlue61 @Dobraokuyucu @KomiserMemoli_12
Tamam hocam artık umutsuzluk pompalama ne olur. Milletin veledi Javası bile olmayan Samsung'dan firmware çekiyor bizim de elimiz kırık değil yaparız heral alt tarafı bir fw atacak yani bu kadar karamsarlık iyi değil. Yapamazsın diyerek bir yere varamazsın. Korkanın çocuğu olmazBirader ben rom kurayım derken telefonu bozdum. YouTube da videolar var. Biraz uğraştırıyor kurabilirsen de ben pek bir fark görmedim zamanında yüklemiştim. 2. N8 telefonuma da rom atıcam diye bozdum sonra çöpe attım. Ben Phoenix ile rom atmıştım yıllar önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?