Nokia 701 Alayım Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Alayım Mı?
Sevgili Arkadaşlar, Değer mi sizce o paraya? Gerçi tam fiyatını da bilmiyorum ama 800'e yakındır galiba. Yani hak ediyor mu sizce o telefon Benim tarafımdan kullanılmayı. Ilginize teşekkür ederim.

Türe

Türe

Üye
güzel bir cihaz yani o fiyat aralaığındaki en iyi cihazlardan ekranı en parlak ekran piyasadaki

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence kesinlikle hakkediyor.O fiyata alabileceğin en iyi telefonlardan biri.Tabi ne istediğini bilmek gerek.Senin için oyun çok ama çok önemliyse xperia neo V öneririm fakat oyun pek önemli değil diyorsan 701 muazzam bir telefondur.Bana göre tek eksiği kamerasında autofocus olmaması.Ekran parlaklığı ve güneş altında bile cam gibi parlaması gerçekten çok hoş oluyor.Ayrıca ,bana göre, çok şık bir telefon ve ekran parlaklığı v.s bütün unsurlara rağmen şarjı 3-4 saat webte bulunma 30-40 dk telefon görüşmesi 40-50 dakika oyun 1-2 saat müziğe rağmen 1-1.5 gün gidiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç düşünmeden al derim ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence de al güzel cihaz.

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Kesinlikle harika bir cihaz.Ama wi-fi yavaş

cyber

cyber

Üye
al bence

ParduSS

ParduSS

Üye
Soru hatalı şole olacaktı nokia 701 almalıyım xD

tempestshine

tempestshine

Üye
Nokia'nın en iyi telefonu.Almalısın ;)

pRime.

pRime.

Üye
tavsiye edilir.

oguzaydin

Üye
ben de neo v ile 701 arasında kaldım hangisini almayılım?

andreoni

Üye
Ben iki cihazı 2 ay boyunca araştırdım. 701 piyasada yoktu ve neo v yi almaya gittim beğenmedim. 701 aldım on numara cihaz. Şiddetle tavsiye edilir..

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
701, 755 liraya kadar ucuzlamış.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
701 iyi cihazdır... 1 aya kadar ben de kullanacam... Ama senin ihtiyaçların da burda etkendir...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konu 8 aylık,arkadaşımız sanırım bir cihaz almıştır bu süre içinde.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Konu hortlamış resmen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt