Nokia 700'ü 603 ile takas etsem mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700'ü 603 ile takas etsem mi ?
bir arkadaşım yeni 603 aldı ama geri vermeye niyetli.700 alıcakmış.Bende 603'ü beğendim napayım arkadaşlar takas edeyim mi ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Sakın etme.

ANIL

ANIL

Admin
Bence edilebilir. Tabi senin kullandığın özelliklerede bağlı. Sonuçta işletim sistemi symbian. İki cihazda aynı oyunları, uygulamaları açabilecek düzeyde.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Bence edilebilir. Tabi senin kullandığın özelliklerede bağlı. Sonuçta işletim sistemi symbian. İki cihazda aynı oyunları, uygulamaları açabilecek düzeyde.
700 ile yazamıyorum.Benim için önemli olan ekran , ele oturuş ve kamera

Software95

Üstüne az çok para alabilirsen et bence :oke:

erolustun

Üye
603'un kamerasinda flash yok. 700'un ekrani 3,2" ancak 603'un ekran genisligi 3,5" diye biliyorum. Ancak 700'un oled ekrana (amoled) sahip iken 603'un ekran turu ips lcd olarak geciyor. Bir de 700'un piksel yogunlugu biraz daha yuksek. Sonuc olarak her iki modelun birbirine gore artilari mevcut. Ben 603 kullaniyorum ve gayet memnunum.

Software95

603'de flash yok o yüzden sıkıntı.Eğer beğendiysen edebilirsin aralarında fazla fark yok ama ben olsam etmem, çünki daha fazla para verdiğim için....

erolustun

Üye
Nokia, Symbian'a destek vermeyi biraktiktan sonra 700'un de fiyati 500 TL'ye kadar dustu. 603'un fiyati son 5 aydir 450-500 TL civarindaydi zaten. Su anda fiyat acisindan iki model arasinda fazla bir fark yok. Varsa 50 TL falandir.

- - - Eklendi - - -

Bir de malzeme kalitesi acisindan biraz fark var. 603'un kasasi plastik. Ses cikisi da telefonun arkasinda kaliyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
Arkadaşlarında dediği gibi 700 ile 603 ile arasında abartılacak derecede fark yok.
Eğer arkadaşınında kafasına yatarsa bu telefonu al derim. Çünkü 700 e göre 603 ün tasarımı daha güzel

SwiftKey3

Üye
hiç takasa girme sat direk düzgün bi telefon al

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Git Galaxy Filan Al Sana Tavsiye

erolustun

Üye
Git Galaxy Filan Al Sana Tavsiye

Nokia 603 veya 700'un fiyat olarak Android'teki esdegeri Galaxy Ace. Ace'te donanim ve performans olarak 603 ve 700 ile kiyaslanamaz bana gore. 800 MHz islemci, 256 mb ram ve Android isletim sistemi. Muhtesem uclu 550-600 TL fiyatla satiliyor hala. Bana gore donanim ve performans olarak en uygun fiyatli Android telefon Motorola Atrix ama alinir mi derseniz bence alinmaz. Motorola urunlerinin arkasinda duran (guncelleme anlaminda) bir firma degil ve ozellikle Android dunyasinda hersey donanimla da bitmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt