nokia 700 hard format yardım

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
nokia 700 hard format yardım
arkadaşlar telefona hard format atmak istediğimde üç kez titreyip kapanıyor neden böyle yapıyor acaba telefon açılmıyor

Febris

Febris

Üye
flashat:)

• Beğen
Tepkiler: serecans
valent

valent

Üye
arkadaşlar telefona hard format atmak istediğimde üç kez titreyip kapanıyor neden böyle yapıyor acaba telefon açılmıyor
Sanırım telefon ölmüş eğer power tuşuna bastığında açılmayıp üçkez titriyorsa bu flash atacağın anlamına gelir eğer bilmiyorsa forumda bunu nasıl yapacağın N8 üzerinden gösterildi biraz forumu araştır derim.

• Beğen
Tepkiler: serecans
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır flaşh atabiliyorum sadece format atmaya çalıştığım zaman oluyor normalde telefon açılıyor

joe_cenk

joe_cenk

Üye
hard format= beyaz menü tuşu+kamera tuşu+ses seviyesi düşürme tuşu+açma kapama tuşu bunları telefon kapalıyken uygula ve elini hiçbir tuştan kaldırma taki telefon pin kodu isteyene kadar veya el sıkışma logosu gelene kadarsoft format=*#7370# telfon kapanacak 5 dakika kadar telefon açılmazsa bataryayı çıkarıp tak

• Beğen
Tepkiler: necom61, serecans ve bulutsuzgece
serecans

serecans

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmuyor 3 kez titreyip kapanıyor bide tel açılırken menü tuşunun ışığı yanmıyor ve ayrıyetten bekleme ışığı açık yine yanmıyor güçtasarruf modunda değilken

mh_162

Üye
hard format= beyaz menü tuşu+kamera tuşu+ses seviyesi düşürme tuşu+açma kapama tuşu bunları telefon kapalıyken uygula ve elini hiçbir tuştan kaldırma taki telefon pin kodu isteyene kadar veya el sıkışma logosu gelene kadarsoft format=*#7370# telfon kapanacak 5 dakika kadar telefon açılmazsa bataryayı çıkarıp tak
Telefonum NOKİA yazısında sonra açmıyordu.NO tuşu ile tel açtım ve yukarıdaki talimatı dinleyerek telefonumu açtım.Kullanılabilir durumda şu an.Arkadaşa çok teşekkür ediyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşım önce soft format at telefon rahatlasın sonra hard formata geç... Ben öyle yapmıştım baktın olmuyo nokia bayisine git 15-20 liraya attır... Flash atmanı önermem bir kere attın mı her zaman atman gerekiyo bence tabi doğru atabilirsen...

serkansultansu

Üye
telefonuma fabrika ayarlarını geri dön dedim başlatılması gerektiğini yazdı bende evet dedim ama kapandı yalnız bi daha açılmadı ne yapmam lazım

necom61

Üye
teşekkürle ben bu nokıa yı bu yüzden çok seviyorum kendi kendini kuttardı diğer telefonllarda böyle bişey yok

Üst Alt