Tavsiye Nokia 700 Gorilla Glass

Konu Sahibi
Nokia 700 Gorilla Glass
Telefonu jelatinsiz kullanırsam ekranda çok çizilme olurmu?Şimdi çıkardım görüntü mükemmel oldu ama çizilir mi işte ?

Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Bir süre sonra ekran birsürü kılcal çiziklerle dolar 5800 a döner bence tak jelatini

Ben 5 ay once sokmustum hicbir cizik yok ama dikkat ediyorum anahtarla parayla vs. ayni cebe koymamaya

ekstradan özen göstermen gerekiyo hiç gerek yok. Bulabilirsen parlak jelatin bul matlarda görüntü bozulur. Internetten buldum bende n8 için gayet memnunum.

Konu Sahibi
parlak bulamadim ki hic daha

Ben telefonu kutudan çıkardığım anki jelatini keşke sökmeseydim.Hem parlaktı hem de orjinal tam uyumluydu.Sonradan taktıklarım ya kenardan taştı ya da tam kapatmadı söktüm attım ben de

Konu Sahibi
bugün parlak buldum hem adam takamadı toz kaldı hemde güneşte hiçbişiy görünmez oldu.Eski mattan alıp eskiyi takan adama taktırcam.

bugün parlak buldum hem adam takamadı toz kaldı hemde güneşte hiçbişiy görünmez oldu.Eski mattan alıp eskiyi takan adama taktırcam.
O tip adamlara sinir oluyorum.Satyığı şeyi takamamak nedir yahu?

vala bende telefoncularda bulamadım internetten aldım 12 tane falan galiba gayette memnunum tam uyumlu

2.5 yıl kullandım pek çizilme olmadı çok çok az oluyor doğal olarak

Konu Sahibi
Şimdi ttec aldim mat .ekranin keskinliği azalıyor ama idare etcez

ya dokunmatik ekran olunca neticede hani tek yeri ekran . Onu da riske atmıyorum ben çizik mizik olursa takarım kafayı ben batar gözüme

Bi haftalığına silikon kılıfı çıkardım maçta arkadaşın montunun arasına koydum o da unutmuş montu alırken yere düştü (10 cm pürüzlü betona) kenarı leke oldu kılıfı taktım gizledim