Nokia 700 fp1 cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 fp1 cfw
Arkadaşlar ben uzundur nokia 700 için güzel bir cfw çıkmasını bekledim sadece bir tane yapıldı sonunda kendi cfw mi yapmaya karar verdim. Bazı konularda siz üstatlara ihtiyacım var cfw me bir çok saat widgeti gömmek istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var ve birde Uda'da gereksiz bazı uygulamaları silmek istiyorum bunu nasıl yayabilirim

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konunun yeri burasi degil arkadasim.. Konunun ismini degistirirsen daha cabuk yardim alabilirsin herkes cfw sanip giriyor konuya.

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
teşekür ederim nsekiz gerçekten bu bana çok yardımcı olacak ayrıca cfw tamam ama rötuş yapmam gereken ufak tefek şeyler kaldı yayınlamak isiıyorum ama dosya paylaşım konusunda iyi bir site bulamadım dosyatc baktım oda işlemi yarıda bıraktı yayınlayamadım bu konudada yardımcı olabilirsiniz her yaptığım şeyi deniyorum çalıp çalışmadığı konusunda şuanda çok güzel bir cfw oldu maxicep ailesiyle paylaşmak benim için büyük bir zevk olur ama bana güzel bir dosya paylaşım sitesi lazım.

ozcangoral

Üye
mediafire ücretsiz üye olup yükleyebilirsin.çok güzel ve zahmetsiz upload sitesidir.

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yaptığım cfw yayınladım cfw bölümüne bakabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt