NOKİA 700 donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canınacakam

canınacakam

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 700 donma sorunu
1 ay önce nokia 700 aldım, son 2 haftadır falan arada bi uygulamaları açtığımda donuyor. mecburen batarya tak çıkar yapıyorum, bunun sebebi ne olabilir ? yada nasıl çözebilirim bu sorunu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telinde önemli şeyler yoksa soft format at neler yüklü oldugunu bilmiyoruz

canınacakam

canınacakam

Üye
    Konu Sahibi
format attım fakat düzelmedi, telefonun kamerasını açtığımda bile donuyor ne yapmalıyım servisemi versem ? servise versem yaplarmı o bile belli değil

serecans

serecans

Üye
uygulama artıklarından olabilir suite den yazılı tekrar yükle veya flaşh at düzelir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
format attım fakat düzelmedi, telefonun kamerasını açtığımda bile donuyor ne yapmalıyım servisemi versem ? servise versem yaplarmı o bile belli değil

hafiza kartın varsa onuda biçimlendirmen gerekirdi.önce hafıza kartı takılıysa çıkarıp teli bir süre öyle kullan

beratçbn

Üye
bende 603 kullanıyorum bende de oluyor du o sorunlar yazılımı tekrar yükledim olmadı formatların ikisini de denedim olmadı nokiayı aradım servisimize gönderin dedi ve bn göndermedim şimdi hala donma oluyo ama ilk başta oldugu kadr degil hafta bir filan donuyo ...o da yazılımdan kaynaklanan bi hata büyük ihtimal ...

akondd

akondd

Üye
bende 603 var son güncelleme olan fp2 den sonra hiç donma falan yaşamıyorum. 603 1 ghz olmasına rağmen 700 1.3ghz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Benimde donuyor

canınacakam

canınacakam

Üye
    Konu Sahibi
servisten geldi hala donma yapıyor. tekrar göndericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt