Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKİA 700 donma sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canınacakam
Üye
Konu Sahibi
NOKİA 700 donma sorunu
1 ay önce nokia 700 aldım, son 2 haftadır falan arada bi uygulamaları açtığımda donuyor. mecburen batarya tak çıkar yapıyorum, bunun sebebi ne olabilir ? yada nasıl çözebilirim bu sorunu?
[ENGİN]
Üye
telinde önemli şeyler yoksa soft format at neler yüklü oldugunu bilmiyoruz
canınacakam
Üye
Konu Sahibi
format attım fakat düzelmedi, telefonun kamerasını açtığımda bile donuyor ne yapmalıyım servisemi versem ? servise versem yaplarmı o bile belli değil
serecans
Üye
uygulama artıklarından olabilir suite den yazılı tekrar yükle veya flaşh at düzelir
hafiza kartın varsa onuda biçimlendirmen gerekirdi.önce hafıza kartı takılıysa çıkarıp teli bir süre öyle kullan
beratçbn
Üye
bende 603 kullanıyorum bende de oluyor du o sorunlar yazılımı tekrar yükledim olmadı formatların ikisini de denedim olmadı nokiayı aradım servisimize gönderin dedi ve bn göndermedim şimdi hala donma oluyo ama ilk başta oldugu kadr degil hafta bir filan donuyo ...o da yazılımdan kaynaklanan bi hata büyük ihtimal ...
akondd
Üye
bende 603 var son güncelleme olan fp2 den sonra hiç donma falan yaşamıyorum. 603 1 ghz olmasına rağmen 700 1.3ghz
Kayahan14
Üye
Benimde donuyor
canınacakam
Üye
Konu Sahibi
servisten geldi hala donma yapıyor. tekrar göndericem