Nokia 700 Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 700 Alınır mı ?
Arkadaşlar Nokia 700 almak istiyorum.Bu telefonu kullananlar tavsiye edermisiniz? veya bunun fiyat aralıklarında ne önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu Saatten Sonra Symbian Alınmaz Android Al Htc Marka Gibi

Tepkiler: ayran3883
Oyunla pek alakan yoksa uygulamada orta derece dusunuyorsan neden alinmasin

Ben uygulama kullanmam sadece mesajlaşma, arama, ve facebook için kullanacağım diyorsan alınabilir ama eğer uygulama kullanacaksan alınmaz.Telefon aldın mı illaki android yada ios kullanan bir arkadaşından güzel bir uygulama göreceksin sende yüklemek isteyeceksin nokia storeda bulamayınca moralin bozulacak.Yani özetle akıllı telefon alıp da uygulama kurmayan görmedim O yüzden orta seviye bir android telefon al pişman olma.

Galaxy Ace 2 Veya Htc Desire X

Konu Sahibi

Peki Galaxy Ace 2 mi Galaxy W mi ?

Her Türlü En İyi Ace 2

Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler en kısa zamanda ace 2 alıcam

Nokia 700 gerçekten çok ince hafif ve kibar bir telefon sadece symbian diye almayacaksan pişman olursun ben inceledim gerçekten güzel

bende symbian var okulda dalga geçiyorlar yemediğim laf kalmadı sakın ha

Bekleyip Biraz Daha Koyarım Üstüne Güzelinden Galaxy S3 Mini Alabilirsin Hem En Son Güncellemeyi Kullanıyor Android 4.1 Fiyat 850 Ye Rahat Bulursun Güzel Telefon Fazlasıyla Seni Menmun Eder

Tepkiler: Emma-Watson ve halitozken

MaxipmaN

Üye
alınmaz fp2 berbat birşey zaten

Bekleyip Biraz Daha Koyarım Üstüne Güzelinden Galaxy S3 Mini Alabilirsin Hem En Son Güncellemeyi Kullanıyor Android 4.1 Fiyat 850 Ye Rahat Bulursun Güzel Telefon Fazlasıyla Seni Menmun Eder
Duygularıma Tercuman

- - - Eklendi - - -

bende symbian var okulda dalga geçiyorlar yemediğim laf kalmadı sakın ha

Ellerinde Bi Moka Yaramayan Ace Var Dalga Geçiyorlar Herhalde Sana Tavsiyem Öyle İnsanlardan Uzak Durman

Sınıfında acaba kim ne kadar anlıyor sorsan telefonunun işletim sistemi ne diye ?

Nokia diyen çıkar .

Aynen Üstad Katılıyorum Arkadaşlarına Sorsalar Cfw,Flash Atma,Hack Yapma,Avkon 2 Mod Ve Daha Fazlası Anlamaz Kimileri Bu Konuda Teknolojiden Geri Kalmayı Seçiyor Cahil Teknolojiden Anlamayan İnsanlar

Nokia 700'un fiyati belli, o fiyata sundugu donanim ve malzeme kalitesi belli. Kalitesi kasasindan bile belli ediyor kendini. Kendim Belle isletim sistemli 603 kullaniyorum. Telefondan oyun oynamayi cok fazla sevmiyorum ama gecenlerde Asphalt 5 HD'yi Ovi'den ucretsiz indirdim ve en ufak bir takilma olmadan sorunsuz oynadim.Burada 500 TL'ye bu telefonu alma 850 TL'ye bu telefonu al demeniz enteresan. 500 TL'ye daha iyi donanim ve performans sunan bir Android onerin arkadasa. Bu telefon oyun oynamayacak bir kullanici icin fazlasiyla yeterli bana gore. Facebook icin Fmobi'yi kurar. Gravity'i de Twitter icin kurduysa stabil, hizli, uzun pil omru sunan bir isletim sistemini 450-500 TL'ye kullanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...