Nokia 6700 Slide

Sponsorlu Bağlantılar

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700 Slide
Arkadaşlar merhaba nokia 6700 slide almak istiyorum tavsiye eder misiniz ? ? almalımıyım sizce ?

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D ve SavinMe

timmüdür

Üye
Öncelikle merhaba bu cihazın satışını yaptığım için söyleyim satış adedinin %90 servise geri geldi bilmiyorum elektronik şans işidir sen alırsın devamlı arıza çıkar başkası umursamaz uzun ömürlü kullanır.Bildiğim 6700 s ve C5 modelleri aynı işletim sistemi ve fabrikasyon hata olduğu bariz belli servislere geri dönüş lere bakabilirsin inan şu an kvk telefonlara bakmıyor 1aydan fazla serviste ama gelen yok bence biraz daha düşün öyle bir cihaz al.İyi günler.

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
hmmm bilgiler için teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
git o kadar paraya s60 bi telefon s40 alma bence

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş

crayz_frock

crayz_frock

Üye
bence all kimseyi takma kardeş

bu teelfonu kullananlar çok iyi olduğunu söylüyorlar...

bende taviye edeirm....

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
sağol valla abi çok güzel özelliklr var düşünüyorum ama işte abi tavsiyeler çok önemli abi ondan sizlere soruyorum :)

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefon S60 ve telefonun Kamerası 5 megapiksel,16Gb Micro Sd Kart destekliyor,İşlemciside iyi bence çok güzel almalısın ;)

bende almayı düşünüyorum zaten :) bilgiler için teşekkürler :))

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
6700 ın diğer modeli sürgülü olmayan çok güzel muhtemelen buda öledir

OğuzcanAbi

Üye
ikisinde 5 megapixel kamera war

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
wifi varmı yok mu ?
hatırlayamadım da

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş ona verecegin paraya yazık ben 5730 veya 5800 xpressmusıc öneririm bunda wlan yok günümüzün en önemli özelligi bence 5800 veya 5730 alırsan daha iyi bence

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ona verecegin paraya yazık ben 5730 veya 5800 xpressmusıc öneririm bunda wlan yok günümüzün en önemli özelligi bence 5800 veya 5730 alırsan daha iyi bence

tavsiye için teşekkürler ama dokumatik hoşuma gitmiyor benim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
senin için wlan sorun değilse al yani bedava internete girmek varken gprs üzerinden girmek biraz pahalı olabilir :)

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş internetle pek işim olmaz :) resim çekme oyun oynama falan işte bide şebeke sorunu olmasın alo dedim mi tamam abi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu telefon s60 mıymıs vov sasırdım s40 sanıyodum bnde :D

firema

firema

Üye
elimde 2.el samsung e 250 orjinal var 50 TL

~0 olanlar~
(çin malı)

blackberryler 175 TL
i phoneler 175-250 TL arası
nokia 6700 100 TL
nokia c5 100 TL
nokia x6 175-300 TL

nOT : adanada elden satıyorum azda olsa pazarlık payı var (samsung dışında):oke:

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
elimde 2.el samsung e 250 orjinal var 50 TL

~0 olanlar~
(çin malı)

blackberryler 175 TL
i phoneler 175-250 TL arası
nokia 6700 100 TL
nokia c5 100 TL
nokia x6 175-300 TL

nOT : adanada elden satıyorum azda olsa pazarlık payı var (samsung dışında):oke:

kardeş burda da var 2.el istediğim telefon ama ben sıfır istiyorum 450 tl miş 440 veririm sana dedi adam ama baba arızalık çıkardı :) samsung l700 var bende ama şebeke sorunu var çekmiyor telefon :D servise gitti olmazsa onu 160 tl alacak 100 tl lik telefon var onuda satıcam 260 tl olacak babam da üstünü ekleriz alırız dedi.. ama ne zaman gelecek artık bilmiyorum benim telefon :( bekliyoruz :S